Aracım benzinde çalışmıyor....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gökhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gökhan

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
arkadaslar 98 vectram benzınde calışmıyor.lpg de calıştırıp benzıne aldığımda anında stop ediyor.nneden olabılı?

Araca benzin gelmemesinden olmasın ;) örnek benzin pompası ;)

gecen hafta 1 kere yaptı.ama bugun sabahtan berı benzınde calışmadı.pompadan suphelenıyorum.pompa kontrolunu nasıl yaparım?

gecen hafta 1 kere yaptı.ama bugun sabahtan berı benzınde calışmadı.pompadan suphelenıyorum.pompa kontrolunu nasıl yaparım?

Şimdi seni yanıltmak istemem ama işi bilen arkadaşlarımız fikir verecektir. Benim aracımın üzerinde olan sistem farklı çünkü tek nokta sizin araç sanırım 16 V motor olsa gerek.

pompa arka koltuğun altında yuvarlak siyah bir kapak var. biraz tokatlayın tekmeleyin düzelme ihtimali var. ama siz yinede değiştirin çalışsa bile...

baska bir sorunum daha var.ekteki resımde kırmızı okla ışaretlediğim boruda yırtık vardı.bu boruyu yaklasık bır ay once degıstırdım.fakat o gunden berı yakıt sarfıyatım cok arttı.oylekı 30 tl lik gazla(2,70)s. içi 55 km ancak yaptı.gaz ayarı yaptırıp fıltrelerını degıştırdım sonuc aynı.aracın cekışide dustu gıbı geliyor bana.önceki konularımda bahsetmıştım.aracım su eksıltiyor ve conta yanığı teshısı konmustu.hala yaptıramadım contayı.butun bu sorunlar conta yla ilgili olabılirmı?

Resim nerede?

unutmuşum:sulanma:ekledim şimdi

Ekli dosyalar

• DSCN0127.webp
    DSCN0127.webp
    35.4 KB · Görüntüleme: 40
Hortumun değişmesi ile yakıt değerlerinin artacağını sanmam hava şartlarından dolayı yakıt artmıştır. Malum hava soğuduğu zaman fazla yakar.

bu kadar artması normalmi.2 ay once 20 tl ye 60 km yapıyodum.gaz fiyatıda aynı.

Geri