Aracim acill satilik diyenler toplanalimm

ademkaya29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar
eminim ki içinizde çok kişi benimle aynı düşünceleri paylaşıyordur
--aracımı bir an önce satmam lazım.
-kiminiz benim gibi düğün yapabilmek için
-kiminiz hayalinin yeni arabasına ulaşmak için
-kiminiz birikmiş olan ödemelerden kurtulmak için
-.....
-.....
-.................. sıralamakla bitiremeyiz bu nedenleri
istiyorum ki araçlarımızı tek başımıza satmaya çalışmaktansa bir araya gelelim var olan düşüncelerimizi ortaya koyalım
bunlara yeni düşünceler eklemeye çalışalım, ortak satış stratejileri belirleyelim ve birbirimizin araçları içinde çevremizdeki talepleri dikkate alarak değerlendirelim
inanıyorum ki bu şekilde çok arkadaşımızın olmayacak yada yapamam dediği satışları gerçekleştirebiliriz
daha önceden aracını satmış olan arkadaşların araçlarını nasıl sattığı hakkındaki bilgilerden başlayarak
deyişik fikirde olan arkadaşların da fikirlerini belirtmesiyle başlayabiliriz
umarım faydasını göreceğimiz ve görmeye devam edeceğimiz bir konu olur
allah yardımcımız olur inşallah

adem bey düğün tarihi ne zaman tarih yakın galiba hergün yeni fikirler türetmeye başladınız ben size şöyle bir tavsiye vereyim ben bundan önceki aracımı şöyle sattım bayiilere gidin ve sıfır alacakmış gibi arabalara bakın sonra aracınızın olduğunu söyleyin modelini kaydetsinler sonra da arabanızı alacak kişi ile ben pazarlık yapmak isterim diyin tabii ki de size sıfır araba satmayı düşünen satış elemanı size her konuda yardımcı olacağını söyler muhakkak sıfır araba satan yerlere ikinci el araba sormaya gelen olıuyorr ben corsafan önceki aracımı bu yöntemle sattım
başka yöntem olarakk da büyük şirketlerin marketlerin fabrikaların kendi içerisinde kullandıkları ilan sayfaları oluyor oraya ilan verebilirsiniz örnek olarak kdz ereğlideki erdemir fabrikasındaki lotus sistemi gibi bu lotus sistemi fabrikada çalışanların girebildiği bir sistemdir buraya ordaki çalışanlar oraya her türlü ihtiyaçlarını ve ilanlarını yazailiyorlar ordan da çok arayan olmuştur

Adem abi emin ol benim aklımdan çıkmaz arabanın satılık olduğu :D Keşke biran önce satsanız ancak CALIBRA bu herkes binemez bu arabalara..O yüzden keske daha önceden satmaya kalksaydınız aracı..Saygılar.

ali kardeş düğün yakın tabii :))
önerileriniz gayet mantıklı
şu bahsettiğiniz fabrika sistemini yapabilirmiyim bilmiyorum
o konuda yardımcı olursanız sevinirim :)
inşallah biraz tecrübe edinince bende ihtiyacı olanlara yardım edicem
berkay kardeş
hayatımızdan keşkeleri atabilseydik zaten hiç bir sıkıntıyı yaşamazdık :)
sağlık olsun elbet satılır hep benimle kalacak değil ya
bak korktum şimdi olur mu olur calibra kadar sahibine düşkün araba yok seni bir türlü terk etmiyor:D

adem bey düğün tarihi ne zaman tarih yakın galiba hergün yeni fikirler türetmeye başladınız ben size şöyle bir tavsiye vereyim ben bundan önceki aracımı şöyle sattım bayiilere gidin ve sıfır alacakmış gibi arabalara bakın sonra aracınızın olduğunu söyleyin modelini kaydetsinler sonra da arabanızı alacak kişi ile ben pazarlık yapmak isterim diyin tabii ki de size sıfır araba satmayı düşünen satış elemanı size her konuda yardımcı olacağını söyler muhakkak sıfır araba satan yerlere ikinci el araba sormaya gelen olıuyorr ben corsafan önceki aracımı bu yöntemle sattım
başka yöntem olarakk da büyük şirketlerin marketlerin fabrikaların kendi içerisinde kullandıkları ilan sayfaları oluyor oraya ilan verebilirsiniz örnek olarak kdz ereğlideki erdemir fabrikasındaki lotus sistemi gibi bu lotus sistemi fabrikada çalışanların girebildiği bir sistemdir buraya ordaki çalışanlar oraya her türlü ihtiyaçlarını ve ilanlarını yazailiyorlar ordan da çok arayan olmuştur

İlk paragrafta anlattıklarınız bana ters geldi. Çünkü bu şekilde satış elemanının boşuna vaktini ve emeğini çalmış oluyorsunuz. Bence dürüst davranmak gerekir.

İkinci paragrafta anlattıklarınız mantıklı. Bende kamu kurumunda çalışıyorum. Bizimde kendi içimizde mail adreslerimiz var . zaman zaman burda ilan veriliyor.

İlk paragrafta anlattıklarınız bana ters geldi. Çünkü bu şekilde satış elemanının boşuna vaktini ve emeğini çalmış oluyorsunuz. Bence dürüst davranmak gerekir.

İkinci paragrafta anlattıklarınız mantıklı. Bende kamu kurumunda çalışıyorum. Bizimde kendi içimizde mail adreslerimiz var . zaman zaman burda ilan veriliyor.

satış elemanının boşuna vakini aldığımı düşünmüyorum neden derseniz satış elemanın işi müşterinin ilk önce sorununu çözmek eğer araba satmak istiyorsa şu da var benim aklımda sıfır araba almak yoktuu ama sıfır araba kokusunu duruşunu görünce corsayı da aldım bi de böyle bişey var bunu atlamamak gerekiyorr

satış elemanının boşuna vakini aldığımı düşünmüyorum neden derseniz satış elemanın işi müşterinin ilk önce sorununu çözmek eğer araba satmak istiyorsa şu da var benim aklımda sıfır araba almak yoktuu ama sıfır araba kokusunu duruşunu görünce corsayı da aldım bi de böyle bişey var bunu atlamamak gerekiyorr

arabanızı bu şekilde satıp sıfır araba almışsanız , ona sözüm yok. fakat sıfır araba alma niyetiniz yokken, alacakmış gibi davranıp bu şekilde satarsanız diye söyledim ben.

ilk önce sıfır araba almaya niyetim yoktu ve sadece aracımı satmak için uğramıştım bunda bence yine bir kötülük lduğunu düşünmüyorum sıfır araba satan yerlerin müşterilerine çok dürüst olduğunu düşünmüyorum bu forumda bir çok kişinin sıfır aldıkları arabaların boyalı çıktığı ve bu durumların bazılarının bayide satıi elemanlarının bilgisi dahilinde satıldığını düşünüyorum

hep mi bayiler bizi kullanacak. bizde onları kullanmış olalım. yeri geliyor, daha önce sıfır araç aldığımız bayiye , bir de arkadaşımızı götürüp onun da araç almasını sağlıyoruz.

önemli olan daha geniş kitleye aracımızın satılık olduğunu duyurmak. elbette turşu olmuş bir aracı sanki 10 numaraymış gibi satacak değiliz.

bayinin müşterilerini kullanarak aracımızı satmanın dürüst olmadığını düşünmüyorum. elbette sizin görüşünüze de saygım var.

ben henüz ne düşüneceğime karar veremedim
ama yinede sattıktan sonra arkamdan kimsenin küfür etmesini istemem :)

Geri