Aracım 3000 devirde 105 km hız yapması normal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 09SLYMN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3000 devirde 105 mi yapıyor yoksa maksimum 105 e kadar mı çıkabiliyor anlayamadım tam en fazla okadar hız yapabiliyorsa bir anormallik var ama 3000 devirde 105 le gidiyorsa problem olduğunu sanmıyorum. Ben bi kaç gün önce baktım tam 3000 devirde 110 oluyor[/QUOTE

Maksimum yapabildiği deil,sanki bana gücü kuvveti düştü gibi geldi de ondan konuyu açmıştım,sanırım diğer yorumlara da bakılırsa normal gibi.sadece periyodik bakımını yapmak yeterli olcak gibi;)

Maksimum yapabildiği deil,sanki bana gücü kuvveti düştü gibi geldi de ondan konuyu açmıştım,sanırım diğer yorumlara da bakılırsa normal gibi.sadece periyodik bakımını yapmak yeterli olcak gibi;)

Ozaman pek problem olduğunu sanmıyorum. Polen filtresi sileceklerin bağlı olduğu plastiğin altında. kaputu açıp ordaki plastiği söktüğünüzde zaten görürsünüz.
Kırmızıyla işaretlediğim bölümde biyerlerde :D
0astrakirmizimodifiye8.jpg

Son düzenleme:
nasıl bişeye benziyo,boyutu nedir ilk defa karşılaşcaz kısmetse :D:D ona göre aranayım :)

o devirde o hız normal ama bakım gerektirdiği gerçek çünkü ilk aldığınız ile şu an için bi fark olduğunu söylüyorsunuz

polen filtresi 15/25 arası

bizim vectra 4000'de 140'sa,3000'de 115 falan

arkadaşın aracı g kasa astra g kasa astraların polen filtresini değiştirmek için torpidonun bağlı olduğu 6 vidayı sökeceksin torpidoyu çıkarttıktan sonra sol tarakta karşıda siyah yukardan aşağı uzun bir plastik var onu kendine doğru çektiğinde kapağı açılacak filtre onun içinde

arkadaşın aracı g kasa astra g kasa astraların polen filtresini değiştirmek için torpidonun bağlı olduğu 6 vidayı sökeceksin torpidoyu çıkarttıktan sonra sol tarakta karşıda siyah yukardan aşağı uzun bir plastik var onu kendine doğru çektiğinde kapağı açılacak filtre onun içinde

Forumda biraz arattım ve buldum,dediğniz gibi torpidoyu açıcam,teşekkür ederim...

nasıl yanı 5. vıtes 3000 devır ve 105 yapıyo oylemı?? usta sen aracına bakım yaptırmadın mı bujıler fltreler felan?? kesın aracında bı sorun var..bızım corsa 4 kısı dolu halde 180 190 yapıyodu duzlukte...
Usta sizin araç 5. vites 3000 devirde 180-190 nasıl yapıyor çok mrk ettim.Motoru kaç? 2.0 dizeller falan o kadar yapıyor diye biliyorum

Geri