Aracım 3000 devirde 105 km hız yapması normal mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 09SLYMN89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün yola çıktığımda arabada toplam 300 kiloluk bi yük vardı(biraz bagaj vardı bide 3 kişi idik,hepimizin ve toplam yükün ağırlığı).Bu devirde benzinli astranın 105 yapması normal mi yoksa biraz vasat mı kalmış(bana biraz yavaş gibi geldi,eski doğana biner gibi hissettim):D

:alkis:

vasat

nasıl yanı 5. vıtes 3000 devır ve 105 yapıyo oylemı?? usta sen aracına bakım yaptırmadın mı bujıler fltreler felan?? kesın aracında bı sorun var..bızım corsa 4 kısı dolu halde 180 190 yapıyodu duzlukte...

Valla arabayı alalı 3 ay oldu ve ne yazikki maddi sebeplerden dolayı bi türlü bakıma sokamadık :( (bu yaz düğün masrafımız oldu onun için hala daha taksitlerle debeleniyoz:D:D)
Kışın yerinden pek kımıldatmıyoz şimdilik bi sorun yok ama şöle ilkbahar döneminde komple bakıma sokucam and olsun :D

Dün yolda giderken sanki eski doğanda gidermişim gibi hissettim,oysaki ilk aldğımızda sanki altımda uçak var sanıyodum:) acaba 3 ayda 2000 km yaptığımızdan dolayı bi bakım mı istedi,yoksa bende psikolojik bi durum mu oldu:)

5. viteste 3000 devir 105 km yanlış değil dimi?:D

Yük oldukça, yüksek devre çıkarsın, hız yapamazsın bu normal. Zaten Astra 1.6 ile o dediğin durumda 110-115 km/h maksimum yaparsın. Klima açıksa o da etkiler. Arabaya yolda yapılan her işlem, etkiler.

5. viteste 3000 devir 105 km yanlış değil dimi?:D
Aynen öle, 6. vites yok diye biliyom:D:D

sorun yok, normal.

3000 devirde 105 mi yapıyor yoksa maksimum 105 e kadar mı çıkabiliyor anlayamadım tam en fazla okadar hız yapabiliyorsa bir anormallik var ama 3000 devirde 105 le gidiyorsa problem olduğunu sanmıyorum. Ben bi kaç gün önce baktım tam 3000 devirde 110 oluyor

Bu günde hava filtresi aldım 15 liraya taktım.Eskisi sapsarı bişi olmuş,ufak tefek edebildiğim kadar edicem artık.bide şunu öğrenmek istiyorum;bu polen filtresi motorun ne tarafında, nerde bulunuyo ve kaç para bu filtre????

Geri