Aracım 1 ay yatıcak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ELR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ELR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Ağustos ortasında yurtdışına gideceğim 1 aylık. Bu süre zarfında da araç yatıcak garajda. Takoza almalımıyım veya aküyü mü sökmeliyim ne yapmalıyım?. Hani illa çalıştırılması lazım derseniz kaç günde 1 yeterli olur ve kaç dakika, hareket etmesi lazım mı yoksa olduğu yerde marş basılsa yeterli mi gibi soruları merak ediyorum :D . Aracı garajda balkon altına koyacağım güneş görmüyor pek birde olası şeyler için güzelcene brandalamayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

yeri betonsa tahta üzerine çıkar lastiklerin hava dengesi bozulur
sıcak bi ortam oluşuosa gündüz branda çekme ısınır boyaya zarar verir pişer araç.
yeni aküler için 1 aylık bi süre aküye bi zarar vermez çalıştırmasan da olur.
balkon altı demişsin, açıkta olacak sanırsam eğer öyleyse branda filan çekme hırsızlara davetiye çıkarmış olursun :)

yeri betonsa tahta üzerine çıkar lastiklerin hava dengesi bozulur
sıcak bi ortam oluşuosa gündüz branda çekme ısınır boyaya zarar verir pişer araç.
yeni aküler için 1 aylık bi süre aküye bi zarar vermez çalıştırmasan da olur.
balkon altı demişsin, açıkta olacak sanırsam eğer öyleyse branda filan çekme hırsızlara davetiye çıkarmış olursun :)

Teşekkürler. Yok garajda balkonun altında ve duvara dayamayı düşünüyorum. Hem gölge olur hemde kuş falan batırmasın az pislensin diye. :)

Teşekkürler. Yok garajda balkonun altında ve duvara dayamayı düşünüyorum. Hem gölge olur hemde kuş falan batırmasın az pislensin diye. :)

heheh
camları 1-2 cm filan açık bırakma sakın hava gelsin die:)

bence sök kutup basını ne olur ne olmaz

benım araba bazen 6 ay yatıyor , tık dıye marş alıyo. 1 ay yatsa ne olur. cok dert edıyosan ver anahtarını ben arada çalıştırırım :D

bana wer kullaniim hemde aracin yatmamis olur :)

arac yatarken lastiklerin tabanı düzleşmesin yazık olur giderken pat pat pat pat.....önlemini al bence

benımde bayagıı yatıcak aracım ama arkadasıma bırakıcam arabamıı bence oyle daha ıyı olur yanıı tabı bu benım dusuncem :D

Geri