aracı yanlıskla P aldım

Warbringer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu gece eve gelmeden bankaya ugrucaktım, otamatık olan aracımı park ederken araba tam durmadan hızıda 9/10 km falanken aracı duz vıtesten gelen alıskanlıkla boşa almaya çalıştım, Tabi boşa almaya çalırken vitesi P ye atabıldım, arabanın debriyaj pedalınından ayak nasıl bı anda cekılırse kitlenirmis gibi olup durursa banada aynısı oldu, bankadan işimi bitirdikten sonra eve gıderken yokuş vardı yokuşu inerken araba bir anda ( bu arada araba tuşla çalışıp stop ettiriliyor) sanki anahtarı yarı cevırmıs sekıldeki (demek ıstedıgımı anlatabılmısımdır umarım) hale geldi,motor durdu, bende yokusu ınıyordum bir anda fren sertlesti bende anlıyamadım ilk basta arabanın moturunun durdugunu, sonradan tekrar calıstırıp 1,2 test sürüşü yaparak ileri geri yaptım birşey olmadı sonra aracı park ettım.
Ama arabayı bazen annem falan kunlanıyor seyir halındeyken boyle bir sey basına gelmesinden korkuyorum.
acaba bankanın onundeki P almamdan dolayımı boyle bır sorun oldu, bilgilendirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Canını yaktığınız kesin. Kullanarak tecrübe ile sorun oluşup oluşmadığından emin olabilirsiniz. Diğer yorumlar biraz spekülasyon kalır bu bilgi ile.

hocam okurken bile içim acıdı yeminle. En net bilgiyi servisten alırsın gibime geliyor. Umarım kötü birşey yoktur da denk gelmiştir.

Geri