aracı istop ettikten sonra motordan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arctech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
normal bişey o..o sesi duyan da bişey zannediyo zaten arabayı.ne kadar teknolojıkmıs falan:p

arkadaşlar o ses tahminimce kalorifer tesisatından geliyorbir kelebek var onu kapatıp açarken o sesi yapar diye düşünüyorum isterseniz araba stop ettmeden bir kaloriferi kapatın bakın aynı ses geliyor mu?

:kop::kop::kop:
o ses benim arabadan da geliyor.arabanın her yerinden baska sesler geldiği için ben önemsemedim pek önemli birsey gibi gelmedi bana
Vallahi bu ufak tefek zimbirtilar bitmiyoki kardesim en sonunda yine BMW aldiracak bu araba bana... simdiye kadar hersey yolundaydi kis mevsimini sevmedi galiba benim araba ne yapsin her gün -15 -20 belki oda haklidir....

Son düzenleme:
arada bu ses kesılıyor nadıren de olsa. sonra tekrar baslıyor. anlamadıgım bu kısa kadar boyle bır sey yoktu. kısın fark ettım havaların cok soguk olmasından kaynaklanıyordur dedım ama -10 derecede de +10 derecede de yapıyor. arabanın cekısınde vs. herhangı bır problem yok ama bu sesler benı delı edıyor.

arkadasim aynisi bendede var astra h biyerde ariza olmadigi kesin ilk aldigimda arabayi bende düsündüm nerden geliyo diye kimse bilmiyo

bendede cıkıyor o ses

turbodan geliyor olsa bizde de olmazdı o sorun kanımca. tabi sorunsa :D

yakıt pompasından kalorifer tesisatının dış ortamla baglantısının kesilmesinden vs vs... geliyor bu sesler... normal... hatta biraz daha bekle birkac ses daha duyacaksın... bizim birader otururken habire sesler duymus aracı bozdum diye korkarak bana gelmişti...teknolojinin gozunu seveyim

Ben de duyuyorum o sesi. Sanki jet motorunu durdurmuş gibi "azalan tonda vihuvvvvv" diye bir ses geliyor, hoşuma gitmiyor da değil :) (araba benzinli)

Sanırım bazı dönen parçaların dönerek durmasıyla ilgili birşey.

o ses elektro dreksiyondan geliyor

Geri