aracı değiştirmeyi düşünüyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spike
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spike

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugün akşam üzeri sürekli araç alıp sattığım galeriye uğradım. Lüks araçların haricinde 1 adet Hyundai Accent Era 1 Adet Renault symbol vardı. her iki araçta dizeldi. Hyundai inci beyazı, symbol gümüş gri. İki araçta temiz boyası v.s hiçbirşeyi yok. Hyundai'de 5 yıl garanti devam ediyormuş, symbol için birşey söylemedi .

Accent Era 2011 model 1.5 dizel 110 hp (42.000km de ) 27.000 TL
Symbol 2012 model 1.5 dizel 65 hp (51.000 km de) 24.750 TL

Her iki aracı yakından inceledim sürüş testini yaptım Era'daki 1.5 motor daha güçlü ve daha sessiz. Ayrıca araç içerisine çokta ses almıyor gibi geldi. Yol tutuşu bu sınıftaki araçlara göre iyi bence. Symbol ise motor biraz gürültülü ve hantal kalıyor. Konfor olarak araç biraz sert ve yalıtım konusunda biraz başarısız sanki. Symbol iç dizayn olarak ta ERA'ya göre geri kalıyor. Fakat vites geçişleri symbol'de daha yumuşak. Era' da ise kemikli vites olduğundan biraz sert geçişler yaşıyormuş. Her iki araçta ABS var Era da ayriyetten EPS mp3 çalar usb girişleri , arka cam otomatiği v.s mevcut. symbol da ise halen arka camlar manuel. Tamam belki bunlar ufak tefek şeyler ama hangi araç sınıfıta daha iyidir? dizel olarak alınabilecek araçlarmıdır? Bu iksii arasından hangisi daha makbul olur. En önemlisi iki araçta satmaya kalktığım da alıcısını hemen bulur mu? fikirlerinizi bekliyorum.

LÜTFEN BU İKİ ARAÇ DIŞINDA BAŞKA BİR ARAÇ KIYASLAMASI YAPMAYIN. ÇÜNKİ AKLIM DAHA ÇOK KARIŞACAĞINDAN SADECE BU ARAÇLARA YORUM İSTİYORUM

bence 2 sıde degıl clıo zaten teneke acent te bı ablamızda vardı kullandım aman dıyım onuda alma alman arabasından sonra bınılmez motor gucu dersen gıt wv al daha ıyı

symbol almaktansa acentt era yı tavsiye ederim arakadasımda 1.4 var gayet memnun

Tereddüstüz Accent alın. Ne arıza çıkarır nede sorun. Piyasada neredeyse bütün taksiler geçiş yaptı eraya ve 500.000 km göreni çok. Parça ucuz ve bol ayrıca.

era daha iyi ama fiyat uçuk bilginiz olsun iyi araştırın.

Mucip abi gibi düşünüyorum ;)

Şükrü bey bence aracınız bu iki araçtan da daha iyi....
çok ararsınız sonra kendi aracınız gibi olanı...

yorumlar için teşekkür ederim. Kendi aracıma gelince alt takımdan gelen sesleri duymaktan usandım, şimdi birde direksiyon kutusu ses yapmaya başladı corsayı arayacağımı hiç düşünmüyorum doğrusu

Corsayı aramazsınız buna inanın. Öyle hali hazır el bombası gibi hergün biryerlerinden birşey çıkmaz bu araçtan, akmaz-kokmaz. Ankarada taksiciler hergün yüzlerce km yapıyor bunlarla. LPG' li 500.000 km olanlar var, alın arızasız kafanız rahat olsun bence.

Corsayı aramazsınız buna inanın. Öyle hali hazır el bombası gibi hergün biryerlerinden birşey çıkmaz bu araçtan, akmaz-kokmaz. Ankarada taksiciler hergün yüzlerce km yapıyor bunlarla. LPG' li 500.000 km olanlar var, alın arızasız kafanız rahat olsun bence.

Bugün Tekrar uğrayacağım fiyatta hiç pazarlık etmedik daha bakalım niyetim var bu araçtan yana. Era'ya bindim bozuk yola girdim özellikle alt takım tabiri caizse pamuk gibiydi aynı yoldan corsayı sürdüm heryanından takırtı geldi. :) Neyse gelişmeleri yazacağım buraya

Geri