aracı çalıştırınca radyom çalışmasın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan san
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

san

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araçta kontağı açınca radyo doğrudan çalışıyor. ben çalışmasını istemiyorum. kendim daha sonra açmak istersem açarım.
bir yöntemi var mıdır?

aracı stop etmeden önce teybi kapa...

var.. sistem ayarlarına gir orada en alttaki seçeneğe gir oradan tercih yapabiliyorsun..

Kafam öyle dalgın olduğu için açıkmı değilmi bazen farkında bile olmuyorum. Arabaya binince bile dalgın olmazki insan.. Zaten birkaç kasetim var dinler dururum hiç sıkılmamda:) Sorarlar banada:"Marşı çevirirken bile müzik niye, aaa müzikmi açık?:)

Teybin CD30 ise (astra H) Ignition on gibi bişi olcak, onu off yaparsan arabayı çalıştırınca çalışmaz.

cd calarin menüsünden halledebilirsin saniyorum

Teybin CD30 ise (astra H) Ignition on gibi bişi olcak, onu off yaparsan arabayı çalıştırınca çalışmaz.

Bu özlellik kontak kapatıldığında (anahtar çıkarıldığın) müzik sisteminin kapatılıp/kapatılmamasını sağlıyor sanırım. Anahtarı çıkarmadan önce müzik sistemini kapatmak çare olacaktır.

Settings-System- Ignition Off

ayari uygulandigi zaman teybin ac/kapa dügmesinden acilir kapanir.
Kontakla ile bir iligisi kalmaz.
Kapatmayi unutursan yaklasik 1 Saat sonra teybin otomatik olarak
kapanir akünün bitmemesi icin.

Settings-System- Ignition Off

ayari uygulandigi zaman teybin ac/kapa dügmesinden acilir kapanir.
Kontakla ile bir iligisi kalmaz.
Kapatmayi unutursan yaklasik 1 Saat sonra teybin otomatik olarak
kapanir akünün bitmemesi icin.
:good: Aynen katılıyorum ama ozamanda kontağı kapatınca teyp kapanmadığı için tercih etmiyorum,böylesi daha iyi kontağı açınca çalan kapatınca duran,diğer şekilde aceleyle kapatmayı unutuyorum ve teyp açık kaldığı için(kendiliğinden kapanmasını bekletmeden) alarm devreye giriyor ötüp duruyor...
Yani iki seçenek var ya kontaktan açıp kontaktan kapanacak yada düğmeden açılıp düğmeden kapanacak,birinci seçenek benim tercihim..

Son düzenleme:
Geri