Aracı Almanya'ya Götürüp Modifiye Ettirmek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yurtdışında işçilik çok pahalı anca parça alıp geri dönmek lazım onlarada her türlü vergi ödicen yani gereksiz olacak :)

alpercim balatayı sıyırdın sanırım :) farklı fantezieler duyuuyorum senden melih üstadım çok güzel fantezileri var ondan faydalan bari

yurtdışında işçilik çok pahalı

aynen öle

bi motorkapag boyatmasi 300-350€ cuk o paraya tr araba boyatiyorlar arkadas mercedes e55 i yozgatda 500€ boyati öle geldi :eek:

Bende diyordum ki neden bütün gurbetçilerin arabaları Maslak sanayide diye. Baya pahalı heralde sizin oralarda işçilik boya-bakım ücretleri usta he?

aynen öle

misal veriyim, tabiki sehirden sehire degisiyor tabiki fiyatlar almanyada.

ama hamburgda bagaj spoiler boyatmasi 100-200€ arasi
ön veya arka tampon 200-300€ 1. kapi 100-200€ ise göre
komple oto boyama orgjinal rengi tazeleme 1500€ civari komple oto bam baska renk 3000-4500€ arasi.

benim stationu baska renk boyatmak istedim 4-4,5l boya gider dedi usta iscilik vergi cart curt vs vs 4000€ civari dedi :eek:

soguk su getirin bana :kop:

Alper ciğim bencede değmez ..

Türkiye cennet desenize :D Akaryakıtta canımıza okuyorlar ama demek başka yerlerden kazancımız oluomus :D

ama ginede gelebilirsin, benim misafirim olursun arabayala gelmeye düsüniyorsan :D

Valla bazen ne yalan sölim uzun yola çıkasım gelio arabayla 2 - 3 gün olmadı 1 hafta araba kullanmak istiyorum.

Aslında Almanya'da tanıdıklar var Türkiye'ye gelmeden onların yanına gidip onları buraya getirmeyi bile düşündüm :D

hahaha... ama ozaman ucakla gelmen lazim. ögrencisen problem yok vize almaya. baska türlü cok zor cikmasi, denyolar hemen düsüniyorlar tr den biri evlenmeye gelcek almanyaya...

ama senin canin sIkIlIr burada, simdiye kadar ben 6kisi getirdim ve hepsi felaket sIkIldI

esimin kardesi tam 2hafta dayandi buraya ;)

Geri