arac zor calisiyor yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pirana
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pirana

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaslar 2002 model opel zafira aracim 1 gun calismadan yattimi ertesi gun cok zor calisiyor nasil diyeyim mazot filtresi degisirde arac havayi otomatik alicaya kadar calismakta zorlanirya aynen oyle oluyor hava yaptigi belli gibi de acaba nasil tamir edilir,mazot filtre takilan yerdenmi hava aliyor yoksa mazot pompasinda bir problem olabilir,tavsiyelerinizi bekliyorum ayrica fransada yasiyorum hangi servis yapabilir bu sorunu tesekkurler

Kardesim aracin dieselmi benzinlim onu da yazsan???
diesel ise kizdirma bujilerine baktir,tank havalandirmasi tikali olabilir,yakitta hava vardir,yakit baisncinda ariza olabilir,

mazot pompası diyor abi... bence ateşlemede bi sorun olabilir yolda giderken herhangi bi tekleme var mı acaba?

akü olabilir aldığın mazottan kaynaklanabilir.kışın eurodizel kullanmakta fayda var

arkadaslar aracim 2.2 lt dizel her gun calisinca sorun yok ilk marsta tik calisiyor,sadece aradan bir gun ve daha fazla gun calistirilmadigi zaman cok zor calisiyor bujilere baktirdim,aku daha yeni 1ay oldu alali,atesleme cok iyi yolda giderken tekleme diye bir sey olmuyor,semia ablanin dedigi tank havalandirmasi mi bilemiyorum,fransadaki opel servisleri arac ariza gostermeyince bakmiyorlar arac da ariza vermiyor,onun icin ne yapacagimi bilemiyorum,anlayacaginiz mecburen araci her gun en az 5_10 dk'a calistirmak zorunda kaliyorum her gun

arkadaslar aracim 2.2 lt dizel her gun calisinca sorun yok ilk marsta tik calisiyor,sadece aradan bir gun ve daha fazla gun calistirilmadigi zaman cok zor calisiyor bujilere baktirdim,aku daha yeni 1ay oldu alali,atesleme cok iyi yolda giderken tekleme diye bir sey olmuyor,semia ablanin dedigi tank havalandirmasi mi bilemiyorum,fransadaki opel servisleri arac ariza gostermeyince bakmiyorlar arac da ariza vermiyor,onun icin ne yapacagimi bilemiyorum,anlayacaginiz mecburen araci her gun en az 5_10 dk'a calistirmak zorunda kaliyorum her gun

HOCAM Bİ ŞEYİ DÜZELTİYİM. SONRA YORUMLAR DEVAM ETSİN. SEMİA ABLA DEĞİL SELİM ABİ OLACAKTI :kop:

bence yakıttan yapıyor..

mirza7879, haklisin ozur diliyorum,bilerek yazilmis bir sey semia'nin adina bakmadan semia' nin bayan ismi olabilecegini dusunerek oyle yazdim,tekrar ozur diliyorum,lutfen yanlis anlamayin

aracin calismamasina gelince mhr yalin kardes yakittan diyor,belki dogru ama butun yakitlari denedim,dizel euro dizel en kalitelisini,en ucuzunu hepsini denedim ama sonuc ayni,bir yerlerden hava aldigi belli ama nasil nerde tamir edilecegini bilemiyorum

kardesim...injektionlardan daa yapar bunu..yani akitma yapiyorsa,basinc pompasi da olabilir yakit basinsc sensoru nda olur..yakitda hava olabilir..soguk calisimda temeratursensoru arizali olabilir...bu gibi durumlarda ariza göstermez....
en basda yakit filitresine bak...sonra digerlerine..
gecmis olsun...

Geri