Arac yıkama

Ben de 4. katta oturuyorum ama Allah'tan su saatleri aşağıda.Saatin yanına bir çeşme taktım 20mt. hortum 2 tanede kova,çekiyorum arabayı apartmanın önüne yıkıyorum :D

Su saatiniz yukarıda mı ?

evden elektirik kablosu sallandırın 100 barlık ucuz yıkama makinesi alın güldür güldür yıkayın. makine nin emiş hortumunu direk damacanaya sallarsanız suyu çekmez ufak bir huni ile emise su kaçırtın sonra damacanaya sallandırın makine hava ememiyor azda olsa su kacırtmak gerekli. Denendi onaylandı : )))

araba yıkamayalı yıl oldu çok meşakkatli is ya bosverin yıkatın insanlar ekmek yesin:D

Ben de 4. katta oturuyorum ama Allah'tan su saatleri aşağıda.Saatin yanına bir çeşme taktım 20mt. hortum 2 tanede kova,çekiyorum arabayı apartmanın önüne yıkıyorum :D

Su saatiniz yukarıda mı ?

yok asagida ama bizim site birz cins bu konuda su saatlerinin sadece kapak kisimlari acik diger kisimlari kasa gibi celik kutu icerisinde :) :) sadece saatin cam kismini gorebiliyosunuz diger kisimlarini sadece asat acabiliyor

evden elektirik kablosu sallandırın 100 barlık ucuz yıkama makinesi alın güldür güldür yıkayın. makine nin emiş hortumunu direk damacanaya sallarsanız suyu çekmez ufak bir huni ile emise su kaçırtın sonra damacanaya sallandırın makine hava ememiyor azda olsa su kacırtmak gerekli. Denendi onaylandı : )))

cok iyi fikir tesekkurler

araba yıkamayalı yıl oldu çok meşakkatli is ya bosverin yıkatın insanlar ekmek yesin:D

Cagtay kardesim yesinlerde sondaj vuruyorlar kirceli suyu arabana dokuyorlar iki hafta sonrada abi biz bunu bi gazli suyla yikayalim ee iste sukadar daha ver ee zaten boyle siz yaptiniz diyosun yok diyorlar.
ariticili suyla yikayanda 17tl istiyor ee ben araba yikamayi seviyorum neden her hafta 17tl veriyim kendimin seve seve yapacagi isi bir baskasina parayla yaptiriyimki.

Arkadaslar pompa isi yalan oldu yani fikir iyi ama tank sorun oluyor istedin hizda su ayarlanamiyor pompa cok guclu kaliyor calisir caismaz bir damacan suyu cekiyor yine musluk hortum ve ucuna tabanca en mantiklisi gibi

Makineyi aldınmı.

Ben bir damacana ile arabamı yıkıyorum.

arkadaslar bence 10 tl verıp :) 15 gunde bır profesyonel yıkatın gercekten cok daha guzel olluyor tabı arac yıkama hastası degılsenız :)
tarabya hacıosmanda resat abının yerını tavsıye ederım yakındakı arkadaslara ...

şöyle yaz olucak ki yazlık yerde şortla uzuuun uzuuun yıkıacan... şu anda araba yıkamayı düşündüm de... :D
yok yok yıkamacı yıkasın koç gibi

Geri