Arac yıkama

Halilibrahim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar konu basligi aradim ama bulamadim umarim yoktur.

Ben arabasini kendi yikayanlardanim seviyorum araba yikamayi sitede cesme felan var ama kuyu suyu cok kirecli arabada koyu renk olunca direk goruyosun, evde aritici var ama ev 7.kat utanmasam hortum cekicem ama valla utaniyorum.
iki kova su goturuyorum ama yetmiyor surekli in cik in cik yok sampuan kurudu yok su lekesi kaldi oda cabasi.

bu susuz yikama zimbirtilari var onlardan alsak nasil olur? kullanan varmi ?
yada sizler nasil yikiyorsunuz?

Tesekkurler.

susuz yıkama dedikleri, elektrikli süpürgeye benziyen bi dalga var, içine suyu koyuyosun 2-3 litre onu sana tazyikli buhar tarzında bişey yapıyor. hepsi bu

tavsiye etmiyorum
1-Boyayı solduruyor
2-arkadaki yazıları düşünüyor

susuz yıkama dedikleri, elektrikli süpürgeye benziyen bi dalga var, içine suyu koyuyosun 2-3 litre onu sana tazyikli buhar tarzında bişey yapıyor. hepsi bu

tavsiye etmiyorum
1-Boyayı solduruyor
2-arkadaki yazıları düşünüyor

Hadi ya . bukadar kisa sure icerisinde hayal kirikligina ugrayacagimi tahmin etmiyorudum :) :)
cok sagol bilgi icin

bir ara kovanın içine konulan bir pompa görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum faydalı bişey suyuda hem tanzikli hem az gönderip aracı yıkamınızı kolaylaştırıyor tasarruflu bişey nette bi araştır istersen

yapacağın tek şey var, ben aracın tazyikli su haricinde yıkanmasına karşıyım.
benim devamlı gittiğim, tanıdığım arkadaşım var yıkamacı, pazar günlerimi ayırırım genellikle bagajımda devamlı terlik vs tarzında şeyler olur, yıkamacıya giderim, ordaki şampuanı istedğim kadar kullanırım parlatıyı istediğim kdar kullanırım aksesuar parçaları da satıyorlar, diğelimki hoşuma bişey gitti( arka plakalık ledleri mesela) alır aracıma takarım, onlarda gelen müşterileriyle ilgilenirler bende kendi halime arabamla ilgilenirim, giderkende bir çaylarını içer sohbet edip 5-10-15 gönlümden ne koparsa verir çıkarım. en temizi

bir ara kovanın içine konulan bir pompa görmüştüm ama nerde hatırlamıyorum faydalı bişey suyuda hem tanzikli hem az gönderip aracı yıkamınızı kolaylaştırıyor tasarruflu bişey nette bi araştır istersen

Valla super fikir bi bakiyim ben
cok sagol

cevap yazdıktan sonra nete baktım ama bulamadım nerde görmüştüm acaba.
aslında gördüğüm sistemde çok basit 12v çalışan benzin pompası gibi bir pompa kovanın içinde ucunda hortum hortumun ucunda basınç için aparat.
evde bi tane benzin pompası olacaktı havalar ısınınca denemek lazım

bende bulamadim ama fikir super
hatta kovayida damacana sisesi yaptinmi bence super olur arastiriyorum bisi yakalariz insallah

Dikkat edin geçenlerde haberlerde duydum pilli pompa ile damacana patlamış diye pompa havayı bastıkca sıkışmadan patlat falan Allah korusun bence küçük bi benzin pompası kovanın içine konulup ucuna hortum takılırsa iş görür aracın çakmaklığındanda elektrik alınır tamam işte

dogru senin dedigi sekil bencede uygun dur bakalim uzerinde calisalim bakalim ne olacak
once 12v ile calisabilecek bir pompa ayarlamak lazim once ondan baslayalim

Geri