Araç Tekliyor

DOGANAY_06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son zamanlarda aracımda bir tuhaflık var araç yolda giderken sanki araç bir anda gazdan kesilmiş gibi bir tekleme yapıyor sadece bir defa yapıp düzeliyor. Birde yokuşta yapması dikkayimi çekti aynen araba durur gibi oluyor bir anda zıplıyor. Aynı Turbosu olan arabalt gibi nasıl yokuşta gaz yemeyınce bir kesilme oluyor ve Turbo devreye giriyor aynen oyle araç 95 vectra a lpg li gazı sürekli opetten sabit bir yerden alıyorum

Aracınızın ateşleme sistemini bir kontrol ettirin.

Buji, buji kablosu ve anında bobin... özellikle buji kablosunda kaçak varsa motor da patlama da meydana gelecek. Bu patlama olayına da dikkat etmek gerek.

Buji, buji kablosu ve anında bobin... özellikle buji kablosunda kaçak varsa motor da patlama da meydana gelecek. Bu patlama olayına da dikkat etmek gerek.

Motorda patlama gelecek derken korkuttunuz benide :) egzostan olmayacakmı o

Eğer araç LPGli ise özellikle buji kablosunda kaçak varsa bu kaçak yüzünden araç motorun da patlama meydana geliyor ve sonra hava kazanı sizlere ömür... bire bir yarmış biriyim...

Kablolar yeni degişti sorun olduğunu sanmıyorum

Aracımda yan sanayi ürün kullanmıyorum

Aracımda yan sanayi ürün kullanmıyorum

ARKADAŞIM ben olayı daha dun cozdum aynı sıkıntılar bende vardı sımdı kıtap gibi oldu Ateşleme bobinini değiştir herşeyin düzelir ben orjinal GM Siemens taktım bujileride orjin gm taktım maaşallahı var şimdi kitap gibi

ARKADAŞIM ben olayı daha dun cozdum aynı sıkıntılar bende vardı sımdı kıtap gibi oldu Ateşleme bobinini değiştir herşeyin düzelir ben orjinal GM Siemens taktım bujileride orjin gm taktım maaşallahı var şimdi kitap gibi

Aykut bende maşallah diyeyim... Maşallah bu kadar işlemden sonra yine sorun çıkarır ise insanın fazlaca canı sıkılır.

Geri