Araç Performans Geliştirici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Guven06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Guven06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar herkese. Son zamanlarda aracıma chip tuning yaptırmak için araştırma yapıyorum sürekli ancak bence faydasından çok araca zararın olacağından şüpheliyim. Chip tuningden hariç başka performan geliştirici ürünler var mı acaba ?

yazılım başlangıç bende 7 yıldır var bi zararını görmedim

İstersen konu hakkında Opel Garaj'da Hakan beyden bilgi alabilirsin.

Zaten fabrikasyon yazılımında aracın gücünü kısıtlayıp gönderiyorlar. Mekaniği daha fazlası için yeterli fakat kısıtlanmış durumda. Burada tek olay yazılımı atacak olan kişinin bilgisi. Arabayı iyice tanıyıp ona göre değerlerin ayarlanması lazım. Aksi takdirde birçok sorun yaşayabilirsin. İyi bir işçilikte herhangi bir sorun yaşamazsın.

yazılım benim de kafama çok takılıyor. eğer kesin karar verirsem yaptırabilirim. ama belli de olmuyor pat diye bir şey çıkıyor ve arabayı satıyorum. sürekli binmeyi göze alsam daha farklı olur.

Fiyatı nedir yazılım işinin

Merhabalar herkese. Son zamanlarda aracıma chip tuning yaptırmak için araştırma yapıyorum sürekli ancak bence faydasından çok araca zararın olacağından şüpheliyim. Chip tuningden hariç başka performan geliştirici ürünler var mı acaba ?
Yazılım düşünüyorsanız 2CR ile görüşün, aklınızdaki tereddütleri de göndereceklerdir. Her araca özel yazılım atıyorlar. Ben önceki astra h aracima attirmistim, memnunum [emoji106]

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vgt araştır

Araç biraz daha performanslı çalışabilir ama ayni markanın farklı donanım ve beygirlerindeki turboya bakarsak farklı büyüklüktedir. Yani standart donanım farklı onun icin yazılım mantıklı gelmiyor. Daha çok turbo devriyle oynuyorlar

Geri