Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzer bir konu daha önce açılmıştı.
Aracın 1,6 mı 2,0 mı?
Km'de ne kadar yakıyor?
Ölçme işlemini nasıl yapıyorsun?
Bu soruları cavaplarsan kıyaslama yapabiliriz
sadece ısten eve evden ıse kısa mesafe kullanıyorsan motor ısınmadıgı ıcın en az yaksa ortalama 100 km de 10-11 lıtre cıvarı yakar ancak uzun yol yaparsan 9 litreye dusurebılırsın.. bujıler hava fılıtresı yakıtı etkıler
2001 Astra Comfort kullanıyorum, şehirler arası yolda 175 ytl yakıyor ama şehir içinde 230 - 240' ı bile buluyor, ama bir şeyide eklemek isterim araçlar aynı yolu yazın farklı kışın farklı yakıtlarla alıyor yani kışın yakıt yükseliyor bu benim gözlemim katılırmısınız bilmem ???
son 2 aydır kullanıyorum benim araç şehir içi / dışı net olarak 1 lt benzinle 10,6 km yol yapıyor bence gayet iyi hem otomatik araba, hepsi bir kenara ülkemizde benzin fiyatları çok yüksek göz göre göre devlet ve hükümet yöneticileri dedelerimizin bu toprağa akıttığı kanın üzerine pisliyorlar, bu zammın, zulümün pahalılığın, geçinememenin çözümünü yaratamayan yöneticileri kınıyorum
sadece ısten eve evden ıse kısa mesafe kullanıyorsan motor ısınmadıgı ıcın en az yaksa ortalama 100 km de 10-11 lıtre cıvarı yakar ancak uzun yol yaparsan 9 litreye dusurebılırsın.. bujıler hava fılıtresı yakıtı etkıler