Araç Muayine Lastik Durumu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
senin aracın sahibinden.com da satılık ilanı varmı? geçenlerde siyah astra bakarken gördüm, senin plakadan tanıdım, bi daha göremedim ilanı..

senin aracın sahibinden.com da satılık ilanı varmı? geçenlerde siyah astra bakarken gördüm, senin plakadan tanıdım, bi daha göremedim ilanı..

Yok ben koymadım ılan felan :eek:

plakanda birebir aynıydı ED plaka olduğu için dikkatimi çekmişti zaten.. pert kayıtlı fln yazıyordu..

plakanda birebir aynıydı ED plaka olduğu için dikkatimi çekmişti zaten.. pert kayıtlı fln yazıyordu..

Yok hocam ben araba felan koymadım :eek::eek: ne perdi dalgamı gecıyosunuz

alla alla yanlış görmüşüm diyecem ama özellikle foruma girip plakaya tekrar bakmıştım..

alla alla yanlış görmüşüm diyecem ama özellikle foruma girip plakaya tekrar bakmıştım..

Yok ya ben koymadım ilan felan sımdıde baktım butun katagorilere bulamadım bırsey, büyük ıhtımal bana kıl olan bırı koymustur serefsız bıde pert yazmış haa:mad: keske kullanıcı adını hatırlasaydın

galeriden satılık gibi kalmış aklımda.. eline ne geçerki insanın başkasının aracının ilanını koyunca :s

galeriden satılık gibi kalmış aklımda.. eline ne geçerki insanın başkasının aracının ilanını koyunca :s

Ne bilim anlamadım birşey :S haftada 1 bakıcam cdti enjoy kısmına bakalım gene gelcekmı ılan

Geri