Araç Motor Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam opelciler.benim arabanın bir günü bir gününü tutmuyor.(2000 astra g 1.6)kimi günler çok sessiz bir çalışması var.öyleki unutup kontağı çevirece kadar oluyorum.ama kimi günlerde içieri rolanti sesi geliyor.sizce bu anormallik neden.yada yapabileceğim birşey varmı

patron bu anormallik genelde yakıttan oluyor. biraz da senin arabayı sürüş tarzının farklılaşması ve hava sıcaklığı da buna etken.. arabayı ısıtarak yürüt, motor sesinin azaldığını farkedeceksin

patron bu anormallik genelde yakıttan oluyor. biraz da senin arabayı sürüş tarzının farklılaşması ve hava sıcaklığı da buna etken.. arabayı ısıtarak yürüt, motor sesinin azaldığını farkedeceksin
ısıtmak derken ilk çalıştırma anından mı bahsediyorsun anlayamadım.ya ben araç halindeki motor sesinden şikayetçi değil.hani rölantide motor çalışır ya.ben o sesten bahsediorum

Aynı şeyden bahsediyoruz. sabahları aracınızı bir müddet de olsa soğuk yürütmeyin. bahsettiğiniz rölantideki ses azalacak....

bende sabahları çalıştırdığımda 1 dk kadar kendisi gaz veriyor epey ses oluyor ama ses sonradan gidiyor

Geri