Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Park yerinin cizgileride aleni belli yani. Vurmuş ve kaçmış. Camda ne not var ne telefon numarası. Kaldı ki hemen aracın önünde mekanda oturuyordum. Gir içeri bir anons et yaa.
Gecmis olsun Bahadir abi , arabayi aldigimin daha 2. Gunu bir avm otoparkinda benim arabaya bunun gibi surtup kacmislar , guvenlik odasindan otoparktaki aracin rengini ve modelini sectik yarim saat icinde iyi bir orgutlenme ile araci buldum. .... Kaza tutanagi yaptim ardindan hasar cikmasin dedi parasiyla boyatmisti...
Ayni sekilde gecen yil boyle surtup kacmislar gene, 1 yildir kazali dolaniyorum usengeclikten mini onarima veremedim hala . Allahindan bulsun abi kaskon varsa mini onarim ne icin var boyasinlar gecsinler.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mini onarıma girmez .
benimde aynı yerde var.aynı şekilde geçen yaptırdım abim 100 liraya boyattırdı sadece allahtan dodikle kurtardık çamurluğa girmedik boyada.
plaka bulursan abi bana ulaş tüm adresine kadar çıkartırız...
mini onarıma girmez .
benimde aynı yerde var.aynı şekilde geçen yaptırdım abim 100 liraya boyattırdı sadece allahtan dodikle kurtardık çamurluğa girmedik boyada.
plaka bulursan abi bana ulaş tüm adresine kadar çıkartırız...