• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

aracımın sağ tarafın yanması yrd.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kys38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kys38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mrb 1997 model opel tigramın yanımdaki arıcın yanması ile benim aracımda ondan dolayı hasar oluştu benim kaskom yok hasarı yanan aracın trafik sigortası yaptırıcak

ön cam , arka cam , yan cam , dikiz aynası alttaki çıta , arka stop , silgeçler , boyası vs.

servisin koyduğu teşhis bunlar exper gelmedi hala servis perte de çıkabilir diyo parçaları pahalı olduğu için 3000 - 4000 kadar hasar var diyo

sizce ne olur?

trafik sigortası trafik kazası haricinde ödeme yapıyor mu?

evt yapıyor

gecmiş olsun enver kardes kaza nerde oldu

ya bu durum benimde ilgimi çekti gece de benim araca tıklamışlar ee peik kendi trafik sigortamız mı karşılıyo orayamı muracat etmemiz lazım

tıklayıp kaçmları kasko yaptırıyor.hasarsızlığı bozabilir.yada küçük onarım seçenekleri var ücretsiz ordan yaptırabilirsiniz.

servis 6000 lira masraf çıkarttı eksper de geldi bir hafta araştırma yapıcakmış ona göre perte çıma ihitmali çok yüksek deyil mi

servis 6 lira cıakdıysa snayide daha ucuza yapılabilir

sevinir misin üzülür müsün bilmem ama pert olur gibime geliyor

ben aracı 7,500 almıştım 1000 masraf yaptım eğer sigorta 8500 - 9000 verirse perte çıkartın derim benim için perte çıkması daha iyidir araç hasarlı araç oldu tigra zati zor satılan bi araba hasarlı olunca hiç satılmaz dimi

Geri