Ben konuyla ilgili bi kazamı anlatayım da en azından göz dağı olsun

Belki o zmn uyumazsın ....
Geçtiğimiz sene amerikaydım ve eyaletler arası uzun yollar yapıoduk gezicez diye. Yollar karanlık olduğu için acayip uykusu gelio insanın, bir de hız limiti koymuşlar altımda mustangle 120 sabit hız gidince insan bunalıo. ama adamlar olayı çözmek için otoban boyunca şerit aralarına tıkır tıkır eden kedigözlerinden koymuşlar.. 2 kere uyuya kaldım şerit değiştirirken uyandım...
Bundan bir ders çıkarmayan ben, TR 'ye döndükten sonra da bi gün Beykoz'dan Göztepe'deki evime gece 4 de uykulu olarak dönüyordum... Benzin yakmamak için 90 km sabit hızla giderken gözlerim kapanıodu, orta şeride geçtim ki bişi olursa vurmadan uyanım diye.. Ama ataşehire yaklaşırken ciddi ciddi uyuya kaldım ve viraj var saha doğu ben uyanmadığımdan orta bariyerlere vurunca uyandım... araba boydan boya süründü ve ben yoluma devam ettim... NFS tipi yarış oyunlarında olduğu gibi oldu, bariyer beni toparlayıp yola koydu...
Tabi Rize yolunda bu bariyerler olmayabilir.. Ben çok ders çıkardım başıma gelen bu olaydan, o yüzden artık çok temkinliyim..
Kesinlikle sağa çekip uyumak fln lazım.. Ya da illa zorlıycak devirli fln gaz şekilde kullanacaksın.. ekonomi yapıcam diye 90 km sabit hızla gidersen bayıp uyuyosun..
saygılar