opel'in 115hp benzinli motorunu beğenmiyorum.o yüzden o parayı vermezdim.başka alternatifleri değerlendirirdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
body kit olayını ekstra olarak düşünme zaten 500 liralık bişey![]()
fiyat biraz fazla gibi...
opel'in 115hp benzinli motorunu beğenmiyorum.o yüzden o parayı vermezdim.başka alternatifleri değerlendirirdim
araç 42binde lastikler 300 km önce değişmiş sen bilirsin güzel görünüyor ama
sıfırı yanılmıyorsam 35bin civarında galiba gerçi cosmo değil ama sıfır daha mantıklı geliyor bana
Cosmo hosuma gıden bır tıp oldugu ıcın yazmıştım ama...
ben de 1.3 dizelleri sevmiyorum.benım açımdan yeterli değil ama onerılerınızı dıkkate alacagım... =)
Yorumlarınız için teşekkürler... Arkadaşlar cosmo serisinin classic III versiyonu daha çıkmıyor.Yeni kasaları da 40.000 kusur tlden başlıyor.Para var var ama evlilik te varnişanlıya altın yüzük alacağım...
benim düşüncem 30.000 tl vereyim şöyle güzel bir araç alayım.Aurisi düşündüm ama arkadaşların yorumlarından dolayı vazgeçtim.Bana da şöyle içi dolu güzel bir araç olarak 1.6 cosmo geliyor. Dizel güzel ama ben zaten çok yol yapan bir kişi değilim.Bir de 1.3 olunca gerçekten yetersiz geliyor bana...hem km düşük,hem donanımlı,hem de temiz bir araç olarak bunu gördüm.Varsa birinde refarans olacağınız ona bakabilirim.
benim hoşuma gitti.bakmayı düşünüyorum.