Araç konusunda yardım ..!

opel'in 115hp benzinli motorunu beğenmiyorum.o yüzden o parayı vermezdim.başka alternatifleri değerlendirirdim

araç 42binde lastikler 300 km önce değişmiş sen bilirsin güzel görünüyor ama
sıfırı yanılmıyorsam 35bin civarında galiba gerçi cosmo değil ama sıfır daha mantıklı geliyor bana

Son düzenleme:
body kit olayını ekstra olarak düşünme zaten 500 liralık bişey:D

opcline bodykitler 2000 tl civarı ama!!!

fiyat biraz fazla gibi...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...m-kaza-hasar-boya-degisen-yok-46941089/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-hatasiz-cosmo-opc-45817167/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...daki-en-full-model-opel-astra-45464928/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...odel-opel-astra-cosmo-superrr-43848952/detay/

opel'in 115hp benzinli motorunu beğenmiyorum.o yüzden o parayı vermezdim.başka alternatifleri değerlendirirdim

ben de 1.3 dizelleri sevmiyorum.benım açımdan yeterli değil ama onerılerınızı dıkkate alacagım... =)

araç 42binde lastikler 300 km önce değişmiş sen bilirsin güzel görünüyor ama
sıfırı yanılmıyorsam 35bin civarında galiba gerçi cosmo değil ama sıfır daha mantıklı geliyor bana

Cosmo hosuma gıden bır tıp oldugu ıcın yazmıştım ama...

Cosmo hosuma gıden bır tıp oldugu ıcın yazmıştım ama...

benim görüşüm bir aracın sıfırı ile ile ikinci eli arasında 3-5 milyar fark varsa ben sıfır alırım kim kullanmış doktormuş hakimmiş memurmuş hepsi hikaye cosmo donanım evet güzel ama ne olursa olsun 2.el bir araç.. illa bu kasa istiyorsan bence sıfır al garanti bitmiş 30 milyar para bağlıyorsun eminim o paraları kazanman hiç kolay olmamıştır allah göstermesin motorda bir yerde bir sorun çıkar bilemezsin biraz daha parana kıy sıfır al hiç olmazsa garantili 2011 konfor paketlilerde o kadar boş değil

ben de 1.3 dizelleri sevmiyorum.benım açımdan yeterli değil ama onerılerınızı dıkkate alacagım... =)

1,3 yeterli gelmeyecektir zaten de amaç yeterli performans ideal yakıt tüketimi ise bşka marka/modelleri de araştırırdım.lpg takılmayacaksa benzinli astra hiç düşünmezdim:)

Araç güzelde 1.6. :D

Bende 30 lira vermezdim bu araca.

Araç Nasipse Kendini sana İllaki Gösterir , Sende bir albeni'si oluşur...

Gidersin Profesyonel Bir KAPORTACI usta çağırırsın , araca ellemez , profesyonel bir usta zaten yüzeyden baktığında "kapıda boya var, kapı değişmiş , kaput değişmiş , şurasında boya var , çamurlukta boya var vs." gibi şeyleri söyler...

Böylece sende garantisi devam eden bir arabayı sanayiye sokmamış olursun. ;)

Yorumlarınız için teşekkürler... Arkadaşlar cosmo serisinin classic III versiyonu daha çıkmıyor.Yeni kasaları da 40.000 kusur tlden başlıyor.Para var var ama evlilik te var :D nişanlıya altın yüzük alacağım... :( benim düşüncem 30.000 tl vereyim şöyle güzel bir araç alayım.Aurisi düşündüm ama arkadaşların yorumlarından dolayı vazgeçtim.Bana da şöyle içi dolu güzel bir araç olarak 1.6 cosmo geliyor. Dizel güzel ama ben zaten çok yol yapan bir kişi değilim.Bir de 1.3 olunca gerçekten yetersiz geliyor bana...hem km düşük,hem donanımlı,hem de temiz bir araç olarak bunu gördüm.Varsa birinde refarans olacağınız ona bakabilirim. :) benim hoşuma gitti.bakmayı düşünüyorum.

Yorumlarınız için teşekkürler... Arkadaşlar cosmo serisinin classic III versiyonu daha çıkmıyor.Yeni kasaları da 40.000 kusur tlden başlıyor.Para var var ama evlilik te var :D nişanlıya altın yüzük alacağım... :( benim düşüncem 30.000 tl vereyim şöyle güzel bir araç alayım.Aurisi düşündüm ama arkadaşların yorumlarından dolayı vazgeçtim.Bana da şöyle içi dolu güzel bir araç olarak 1.6 cosmo geliyor. Dizel güzel ama ben zaten çok yol yapan bir kişi değilim.Bir de 1.3 olunca gerçekten yetersiz geliyor bana...hem km düşük,hem donanımlı,hem de temiz bir araç olarak bunu gördüm.Varsa birinde refarans olacağınız ona bakabilirim. :) benim hoşuma gitti.bakmayı düşünüyorum.

100-200 tl den kaçma detaylı kontrolünü yaptır hem servise göster hem birkaç ustaya hemde tramer kayıtlarına bir baktır karşı tarafa izah et güvensizlik değil ama neler görüyoruz de mutlaka 30.000 tl bu arkadaşım aman dikkat et alırsan eğer hayırlı uğurlu olsun

Geri