araç kiti

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bi arkadaşım araçta telefon kullanmanın sakıncalı olduğunu söyledi.Bende araç kiti arıyorum ayrıca bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Doğru bir karar...

Doğru bir karar lakin pahalı..

En güzeli bir blutooth kulaklık al araçta kullan en ucuzu bu olsa gerek onun dışında pahalı olması önemli değil dersen Patrot marka lı ürünler güzel ve Nokianın Bluetooth bir ürünü var 60 küsürlü bir şey fakat 900 ytl gibi fiyatı var yanılmıyorsam ama eskiden kullanılanlar var dı telefonu bir yatağa takıyorsun felan o sistemler şimdi üretilmiyor çıkma bir ürün bulursan telefonda bulman lazım örneğin Ericsson 388 gibi....

Peki bluetooth kulaklık herhangi bir zarar vermezmi ? sonuçta araca, telefonun dahili yani kendi anteninden (araç içinde) aldığı ve yaydığı sinyaller zarar veriyor.Amaç harici antenle yani araç dışına monte edilmiş bir anten vasıtasıyla görüşme yapabilmek,Bluetooth kullanımındada belli sinyallerin araç içinde dolaşmasıyla görüşme yapılmasından ,herhangi bir zarara sebebiyet vermesi mümkün değilmi ?

benim bildiğim kadarıylada arabaya bi zararı yok telefonun

Sanmam bir zararı olacağını...

Peki bluetooth kulaklık herhangi bir zarar vermezmi ? sonuçta araca, telefonun dahili yani kendi anteninden (araç içinde) aldığı ve yaydığı sinyaller zarar veriyor.Amaç harici antenle yani araç dışına monte edilmiş bir anten vasıtasıyla görüşme yapabilmek,Bluetooth kullanımındada belli sinyallerin araç içinde dolaşmasıyla görüşme yapılmasından ,herhangi bir zarara sebebiyet vermesi mümkün değilmi ?

Dostum benim dikkate aldığım kısmı şuydu araç kullanırken bir elinde cep telefonu olması kontrolunü azaltır, bu sebeple bluetooth kulaklık önerdim ekonomikliği açısından, ama bizim kullandığımız araçlarda bir arızaya sebebiyet verdiğini görmedim, ama tercih senin, bu arada senin düşündüüğün sistem daha profesyonel imkanlar müsade ediyorsa onu al ve kur dahada iyi olur hem arızaya dair kafanda soru işareti kalmaz tekrar söylüyorum ben ekonomik olması açısından bu öneriyide dahil ettim...

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

biraz paran varsa bluetooth lu teyip al derim hem iyi bir teybin oluyor hemde sorunsuz ve dikkatin dağılmadan araç içinde telefon görüşmesi yapabiliyorsun

cep telefonu aracına zarar vermez ancak sürüş güvenliği açısından sakıncalıdır ve trafik kanununa göre yasaktır. En ekonomik şekli kablolu kulaklıktır. Sırasıyla bloototh kulaklık, blutooth araç kiti olarak devam eder. Blurtooth araç kiti kullanırsan elefonun aracın içine girdiği zaman sistem telefonu algılar ve otomotik olarak devreye girer. telefonun çaldığı zaman müziği kapatır ve araç içinde rahatlıkla eller serbest şeklinde iletişim kurarsın.

Teşekkür ederim şimdilik telefonun kendi kulaklığını kullanayım ilerde bluetooth kulaklık alırım.
*******************************/288100 ;)

Geri