Araç kiralama

Sırf gazlamak,aracın ciğerini sökmek için kiralık araç alanlar var :)

Kiralık aracı gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorum :)

Sırf gazlamak,aracın ciğerini sökmek için kiralık araç alanlar var :)

Kiralık aracı gözden çıkarmak gerekir diye düşünüyorum :)
+10000...

Şahsen arkadaşımı otogardan almaya giderken araç kiralamak zorunda kalmıştım..
Adamın elindeki son araçtı ve fiyattı o yüzden yüksek tuttu..:cry:
Mecbur kiraladık ama eminim o para o araçı toplamaya yetmemiştir :ozur:

Şahıs arabasını kiralamak bence çok tehlikeli bir durum..

Kıyamadığınız araba için olucak iş değil ancak arabayı gözden çıkardıysanız. üzerine gps takın, kaskosunu yaptırın, olası duruma karşılık aranızda sözleşme mutlaka yapın, teslim edeceğiniz adama dikkat edin hatta kimlik sahibinden provizyon amaçlı 10 tl bile olsa kredi kartından çekim yapın. yazın 3 ayda rabanın yarı parasını çıkartırsınız.

Eski bir atasözü vardir:
AT AVRAT SILAH verilmez,bu gün at yerini araba almistir.ben bunu bilirim...kiraya verirsiniz basiniza belalar yagar.hirsizi dolandiricisi katili...vs

Opel corsa aracınızı kiraya vericek olsanız;

günlük,
aylık,
yıllık,

kaç tl ye kiraya verirdiniz? ve ne şartlar koyardınız?

sanırım bir firma size bir teklif yapdı sizde o fiyat az mı çokmu diye bir değerlendirme amacı burda arkadaşlardan fikir sahibi olmak istiyorsunuz..

aracınızın tam modeli cinsi yılı nedir yazarsanız forumda araba kiralama işi yapan arkadaşlar varsa yada bu konuda bilgisi olanlar size bir fiyat vericekdir her aracın raici piyasası farklıdır.. o yüzden şudur budur demekde bilmeden yada başka bir aracı baz alarak söylemek fazla gerçekci olmaz.

arkadaşların dediği doğru bu işi ticaret olarak yapanlarda var mesela filo şeklinde araba alıp kiralama şirketlerine veren insanlar var.. bireylerde var..
ama aracı gözden çıkartmanız şart ben gözden çıkarttım zaten diyorsanız yada benim için o kadar önemli değil diyorsanız sorun yok..

bizim arkadaşın şirketi kiralık linea vermişti elemanlarına. şirket prensip olarak her sene sıfır araç kiralıyor ve 1 yaşındaki arabaları geri kiralama şirketine veriyor. arkadaş 1 senede 140 bin civarı yol yaptı ve araba arazide kullanılmak zorunda kaldı. 1 sene sonra araç geri verildi yerine sıfırı geldi. marmariste gezerken tesadüf o aracı galeride gördük. inceledik sahibi araba 1 yaşında sıfır daha çok az kullanılmış diye martaval okuyo bizde gülüyoz dinliyoz. aracın km direk 44bin e düşürülmüş. adam havalanıyo aracım çok temiz diye. arkadaşta araç bendeydi kiralama şirketinin aracı ben biliyom bana anlatma deyince adam hiçbişi demeden yanımızdan ayrıldı....

kiralık arabaya güvenmem arkadaş şans yoktur bende daha kontağı açarken motoru kucağa alırız :D

Geri