Hocam 300 liradır diye kesin konuşmuyorum, tahminimi söylüyorum sadece.
Sizin verdiğiniz fiyatlar malzemesi içinde fiyatlar olabilir ancak. Çok kaliteli, garantili ürünler ile profesyonel yerlerde yaptırırsanız doğrudur 1000 lira az bile.
Acaba linkini yolladığım ürünler ile bu iş olabilir mi diye beyin cimnastiği yapıyorum ben. Zira dediğim gibi bu ürün mesela 2,5 metrekare ürün 20 lira.
5 tane bile alsan 100 lira yapar.
Eğer olabilir birşeyse saç kurutma makinesi ve kredi kartı ile kendimiz bile yapabiliriz (yapabilir miyiz? )
Fön makinesinin sıcaklığı az gelir hocam, ısı tabancası kullanıyorlar genellikle. Kredi kartı ve fön makinesi ile olmaz mı? İllaki olur fakat montaj ekipmanı da işçilik kadar önemlidir.
Ucuz malzeme ile kaliteli iş yapılmaz mı? Yapılır, fakat sökmek istediğinizde muhtemelen boyayı da sökersiniz.
Malzeme kaliteli, fakat işçilik kötü ise gene bir sonuç beklemeyin.
Kaliteli malzeme ve işçiliği iyi olan sağlam referanslı yerlere gidin ve söktürmek istediğinizde nasıl olacağını sorun ve söktürmek istediğinizde de gene aynı yerde söktürün. Sanayi köşelerindeki dükkanlar bugün var yarın yok. Bilindik yerlerden şaşmamak lazım.
Aracınızı ve boyanın durumunu bilmiyorum ama sadece folyo kaplama için en az 1500 lirayı gözden çıkarın. Bunun evveliyatında çizik göçük varsa onlarla epey bir masraflı oluyor.
Kaplamayı neden istediğiniz de önemli. Kusur gizlemek için yapıyorsanız o hali ile satamazsınız, ben olsam kaplama araç almam. Kaçırmak istemediğim bir araba ise boyasından kaportasından emin olmam için söktürmem gerekir. Eminim çoğu insan da benim gibi düşünür.
Keyfe keder yaptırıyorsanız, keyfin bedeli olmadığı için parayı da gözünüzün görmemesi gerekir
Çoğu insan kaplamayı keyfine yaptırıyor. Boyatmak ayı bir dert çünkü.