hemşerime yakışır fakat o cam filimi başına bela çıkartmasın ben üçkere ceza yedim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilkerce' Alıntı:ya madem ki istanbul şartlarında hırsız istedikten sonra aracı çalabiliyor, en iyisi alarmı taktırdıktan sonra birde araca araç takip cihaz takmak sanki daha bir mantıklı gibi. Çalınırsa eğer sonradan keşke dememek için...
demon' Alıntı:hemşerime yakışır fakat o cam filimi başına bela çıkartmasın ben üçkere ceza yedim![]()
![]()
Neutral' Alıntı:walla hırsızlara hiçbişey çare olmaz. kurşun geçirmez cam taktır barret marka sniper ile deler çalarlar o derece yani
aslında öyle diyen servisden çalındıgını yenisi verilecek diye noterden tastikli belge almak lazım adamlar hertürlü arabayı götürüyor.immo olsun olmasın.o nasıl bu kadar emin der sanırım kör tv veya gazete okumuyor.HSG' Alıntı:İmo yı okadar överek anlattı opel bana..
alırken serviste alarm taktırıyım dedim. siz bilirsiniz ama gerek yok dediler..
![]()
HSG' Alıntı:ya anlıyorum hepinizi.. günümüzde toplu mercedes bmw soygunları dahi oluyorki bu arabalar üst düzey arabalar.. 1. numaralı olay kasko.. kaskom var.. geri kalan caydırmak.. bu nun içinde alarm dı kırılmaz filmdi sadece görüntü..
HSG' Alıntı:İmo yı okadar överek anlattı opel bana..
alırken serviste alarm taktırıyım dedim. siz bilirsiniz ama gerek yok dediler..bende neyse okadar masraf yaptık daha sonra düşünürüz dedim..
işe bak ya.. piyasa da alarmlar 50-250 ytl arası degişiyor.250 bile sanmıyorum..
1000ytl büyük para 2 dıtdıt için..Her araç çalınır maksat caydırmak..
iyi düşünüp tartmak lazım..![]()