araç geçmişi hakkında yardım

boyalı araç alınır ama pert olmuş veya birden çok parcası değişmiş araç düşündürücü ben boyada değilim pert araba alıp ta binmek var bilmeden
İlker bir yere kadar pertten korkmamak lazım. Nedenine gelince; bir çok araç sürücüsü aracına piyasa değerinden daha düşük (araç sahibinin aracını liste değerinin % 10 altı veya üstüne sigorta ettirme hakkı var) fiyata kasko yaptırıyor. Kaza olunca da nasıl olsa kaskom var diye aracını yetkili servise çekiyorlar. Aracın masrafı da kasko değerinin % 75 'ini geçinde araç direk perte çıkıyor veya araç sahibi ekspere aracını perte çıkarması için ısrar ediyor. Geçen sene aracı toplattığım servise böyle kaç tane araç geldi. Benim aracın kaskosunun liste değeri 12.000 TL araçta 9.000 TL hasar oluştumu direk pert yani. Önden bir kaza olsa; iki adet hava yastığı, iki adet ön emniyet kemeri, ön tampon, ön cam, ön kaput, iki far,iki sinyal, ön panjur, iki ön çamurluk, radyatör, klima aksamı hasar görse. Bunların orjinal parçalarla onarımı yetkili serviste yaptırmaya kalksam herhalde serviste aracı perte çıkaracak kadar fatura tutarı çıkartırlar. Yani bir yerden sonra aracın hasarlı halini de görmekte fayda var.

araba çok yorgun duruyor,adam çift eksozla göz boyamış ama far yıkayıcıları sökmüşler :) ayrıntılar detaylarda gizlidir...Savaş abimin dediği gibi özenti olmadan baştan savma yapılmış...

iyi araştırmadan almamak lazım ortalık sahtekar dolu şu zamanda dürüst insan bulmak çor zor.

ben bahsettiğim aracı favorilerime eklemiştim pertten toplama olduğunu duyunca anında çıkarrtım savaş abiye katılıyorum gecen gunlerde bmw 5.20 vardı internette 2000 model 14 bin lira araç sağ ön ve arka kapı arka çamurluktan vuruk kapılar yuksek ihtimal değişir çamurluk düzelir birde akra stop ve tamponda hasar var o haliyle satılığa çıkartmış ve 3 bin liradan aşağı olmamak kaydıyla masrafı var yazmış bunların dışında bir hasar yok arabayı perte ayırmışlar 3 bin değilde 5 bin lira harca adam gibi topla hiç karın olmasa 3 -4bin lira karın olurdu böyle eften püften perte çıkmış araçlarda var benim amca oğlu türkiye finans bankasında müfettiş banka kredisi kullanıp araç alan vatandaş krediyi ödemeyince banka araca el koymuş ve 32 bin liradan satışa çıkartmış 2006 passat 1.6 triptonik falan araç normal piyasası 36-37 arası bizim amca oglu havada kaptı arabayı 30 milyar a böyle fırsatlarda yok değil yani takip etmek kovalamak gerek hoş ben olsam o passatı almazdım ağlayanın malı gulene fayda etmez diye dusunerek

adama mesaj atmıştım araç pert mi diye cevap veremedi. zaten pasif yapmış ilanı :D

adama mesaj atmıştım araç pert mi diye cevap veremedi. zaten pasif yapmış ilanı :D
bugun de yayından kaldırmış ilanı satmaktan vazgeçti ibaresi vardı öyle böyle derken 2 günde adamın tekerine çomağı soktuk vallaha

opelim.net farkı :).

Arabanın duruşu ele veriyor zaten.Savaş abinin dediği gibi heryeri oynak duruyor.Ucuz atlatmışsınız...

Geri