araç geçmişi hakkında yardım

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.sahibinden.com/otomatik_...indirdik_-46WQQaXQQ19048055WQQpXQQdisplayitem ilandaki araç sahibi ile görüştüm. sağ ön çamurlukta değişme var dedi onun haricinde tavan hariç her taraıf boyalı dedi.güneş yanıklarından dolayı olduğunu söyledi.sonra bende trafik tarafından uygulanan mesajla araç geçmişi sorgusu yaptım gelen mesajda yazanları okudum ama pek anlayamadım aynen aktarıyorum
bilmem kaç şase nolu araçın 5 ad. kazası mevcuttur.
21-12-2005=çarpma
25-12-2005=pert (15000)tl
16-08-2007=çarpma
05-01-2009=çarpma
18-01-2009=çarpma

ilk iki kazaya bakıyorsun arasında 4 gun var 2.sinde araba pert e ayrılmış sanırım.son 2 kazada 13 gun fark var bir insan bu kadar kısa zamanda peş peşe kazamı yapar anladığım kadarıyla araç pert e ayrılmış sonra toparlanmış ve kullanılıyor sanırım.bende niyetlenmiştim almaya ciddi ciddi.şimdi olay aynen benim anladığım gibi sanırım değilmi arkadaşlar

bilmeme ihtimali çok az da olsa var ama sanmam.
insanlar üç kuruş para için neler yapıyor. yalanla dolanla gelecek para hiç gelmesin.
15.000 tl den kaskosu varmış o tarihte ve perte çıkıp kasko bedelini almış demek ki.
kazadan 4 gün sonra evrak işlerini ve eksper raporunu alıp perte çıkartmış.
5 ve 18 ocaktakilerin tutarları yazılmadığından sanırım 5 indeki ufak bişeymiş ki 13 gün içinde servisten çıkıp tekrar kaza yapabilmiş... :)

İlker abi sabah konuştuğumuz gibi zaten araçtan belli bence :)
Resimlerde çok yorgun duruyor + Bagaj vs. çok yıpranmış..Senin araba 10 çeker :D

Adam arabayı bir an evvel çakayım diye fiyatta kıyak yapmış. 2000 model CD, otomatik için istenen rakam 13.250 yani 13.000 TL., camları filmlemiş, çift çıkış egzos yaparak kendince cazip hale getirmiş. Ben hanımın arabasını değiştirmeyi düşünüyorum (klima olmadığı için) aynı model aracı temiz olmak şartı ile 17.000 TL ye kadar seve seve alırım. Aracın toplanmasına özen gösterilmemiş, kaporta aksamı iyi monte edilmemiş, farlar ben depo markayım diye bas bas bağırıyor. Allah korumuş, direkten dönmüşsün.

2 hafta önce falan bi arkadaşımda bu siteden astra bundu 2005 model enjoy 18.000 istiyordu niyetlendik telefonda 16.000e kadar düştü fiyat zaten düşüktü bu kadar düşünce ben soğudum mesaj atalım dedim o araçta perte ayrılmış ama o adamda bize araç güneşten dolayı kopmle boyalı sadece önve arka tamponda istanbul trafiginden dolayı çizikler vardı değişti dedi.Zaten fiyatıda bu ilandakinden daha komikti.Allah korumuş..

zaten sahibinden de hiç kazalı araba yok ki.
hepsi ufak çizikten, taş gelmesinden, güneş yanığından, garaja girerken yada çıkarken sürtmekten gibi çok küçücük sıyrıktan dolayı boyananlar... :) geçende bi ilan gördüm adam "keyfe keder kaput ve ön çamurluklar değişmiştir" yazmış...
sanırım olay şöyle gelişmiş, bir sabah uyanmış ve gözünü açınca birden içinden bir ses "dur ben bi gideyim de kaputu çamurlukları falan değiştireyim de kayfim kaçsın biraz" demiş...
sözüm meclisten dışarı, buradaki insanları biliyoruz zaten, gerçekten kaza yada hasar olmadan boyayan yada modifiye için yapılanları kastetmiyorum tabii ki de... zaten telefonda anlamasanız bile adamın yanına gidince anlarsınız direk. ben sahibini sevmediğim yada uyuz olduğum için kaç tane arabadan vazgeçtim beğenmeme rağmen...

benim aldığım adamda hiç boya yok demişti 3 parça boya çıktı.

benim arabada da tavan, kaput ve ön çamurluk hariç :) gerisi boyalı ama bence hiç önemli değil. eski sahibi bayandı, normal karşılamak lazım, geçmişinde büyük kaza olmadıktan sonra boya konusunu, çizilse boyanacak.. dayım bir tarihte sıfır araba aldı bir hafta geçmeden komple etrafında 2 tur dönüp çizmişlerdi artık neyle çizdiyseler, gitti ve sıfır araba tavan hariç boyandı serviste... e o araba alınmaz mıydı yani. 1 yıl olmadan aldığı yere piyasadan yüksek bir fiyata geri vermişti...

boyalı araç alınır ama pert olmuş veya birden çok parcası değişmiş araç düşündürücü ben boyada değilim pert araba alıp ta binmek var bilmeden

Geri