araç fazla suyu atar mı

OSPREY34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar radyatörüm delikti aracım motora su koyulan yerden su atıyordu üstelik gazada termostat açmadan geçmiyordu ilk önce lpg sisteminde arıza var diye gösterdim aracı radyatörün delik araç hava yapıyor su lpg hortumlarına geç geliyor dediler.radyatörü değitirdim özel serviste aynı sorun devam ediyor suyu normal hizasında dolduruyorum ertesi gün bakıyorum 1 lt eksilmiş kaçak yok koyduğumuz yerden atıyor bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

genleşme kabından fazla suyu atar ;ama kapak problemli yada genleşme kabı çatlak ise yapabilir, su eksiltir; eğer kaçak yoksa conta yakmış olabilir...

kaçak yok baktılar daha dün sanayide değiştirdim radyatörü conta yakmış olsaydı söyleylerdi bide conta yakarsa araç belirtileri nedir arkadaşlar

yaga su karışıyodu galiba. yani yag köpürüyo. kaçak yoksa contadır.

kardeş benim yağda falan köpürme yok gayet normal yahu garip bi durum ustada çözemedi

Suyu tamamladığın yerin kapağını yenile kapak contası aşınmış ve eskimiş ise ,kapakta veya kapağın kilitlendiği boğazda çatlaklık varsa kaçırma yapar.;)

kapaktakıkı sıbop düşmüş veya arızalanmıs kapagı degıstır sorunun kalmaz. aracı çalıstır kaputu aç 15 20 dakıka çalıssan kapagı sureklı gözlemle ve arasıra ust hortumu elınle sık bırak o sırada kapatan fısırtı sesı gelır zaten

şimdi arabam normale döndü 2-3 kullanımdan sonra önce radyatörü değişmeden genleşme kabının kapağını açtığımda bi hava sesi geliyodu şimdi o yok artık ama şimdide lpgye termostat açmadığı sürece veya hararet 90ı bulmadığı sürece geçmiyo artık bu araçtan soğumaya başladım.

lpg su girişlerinde bi problem olabilir; ya da laptopa bağlatıp ayarları kontrol ettirmelisin...

Geri