Araç devirlenmiyor

ehh biraz pahalı olmuşşş
 
tansugurler' Alıntı:
arkadaşlar arkadaşın aracında hava debimetresi yokki
başka sorun var onuda tech 2 cihazı ile bakmak lazım
araçta motor arıza lambası yanıyormu ve araç kaç km de.bu öğreneğim önce .
Selam arkadaşım.
Araç 88000 de. Bugün servise gittim. Gitmez olaydım. Onu ayrı bir topic te anlatacağım. Sorun bulamadılar. Ama araba hala gitmiyor. Hava debimetresi bilgisi için ayrıca teşekkürler.
 
CengoCenk' Alıntı:
Selam arkadaşım.
Araç 88000 de. Bugün servise gittim. Gitmez olaydım. Onu ayrı bir topic te anlatacağım. Sorun bulamadılar. Ama araba hala gitmiyor. Hava debimetresi bilgisi için ayrıca teşekkürler.

Ne oldu kardeş serviste ? bir gün boyunca teşhis mi konulamadı ?
 
Abi adamalr aracı kontrol etmişler. Dedikleri şu. Katalitik konvektörün içi boş olduğu için girişinde ve çıkışında olan sensörlerin uyumsuzluğu oluyormuş.
Şöyle ki; katalitik konvektörün girişindeki sensör çıkan gazın yanış oranını kontrol ediyormuş. Çıkan egzos gazında da aynı yanmamış gaz oranı sözkonusu ise çıkıştaki sensör motora bir sinyal ileterek gaz verilmesini engelliyormuş. Bu sebeple araç çekişten düşünyormuş bunun için yapacak tek şey katalitik konvektörün yenilenmesiymiş!!!!!

Bende yutmadım tabiki. Aracı 10.000 km dir kullanıyorum. O zamanlarda katalitik konvektör boştu. ama o zamanlar bastımı gidiyordu banamısın demiyordu. Neyse adamlarla zaten bir ton kavga ettim. Bir başka topicte anlatacağım uzun uzun.
 
Merhaba arkadaşım.
Arabanın sorununu halledebildin mi?
 
RAINMAN' Alıntı:
Merhaba arkadaşım.
Arabanın sorununu halledebildin mi?
RAINMAN öncelikle ilgin için teşekkür ederim.
Araç halen devirlenmede ara ara sorun yaşıyor. Bende enjektörlerde tıkanıklık olabileceği ve benzinden kaynaklanabileceği düşüncesi ile devirli kullanıyorum.
Haftasonu izmite gideceğim. orda bir devamlı gittiğim bir servis var. birde onlara göstereyim diyorum.

Ama şu yetkili servis olayı artık gözümden iyice düştü.
 
kurum sorunu

14 corsada debimetre yoktur.ilk önce oksijen sensörlerinin değerlerine baktır rolentide 750-850 arası değer görüceksin eğer bu değerleri görürsen hiç düşünmeden üst kapağı söktürüp kurum temizliği yaptır.arabanda kurum var çekişin bundan bozuk
 
80.000
kilometrede kurum oluyosa vay opelin haline (mumkun değil)
 
Geri
Üst