araç değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osmannn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

osmannn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bizdeki 2004 skoda collection aracımız çok yakıt tükettiği için (şuanda şehir içi tüpte 280kuruş civarında yakıyor) bu aracı 24 bin tl civarına satıp yine 24bin civarında az yakan ve satışta pek zorlanmayacağımız bi araç almak istiyoruz. hangi aracı alırsak iyi bi tercih yapmış oluruz. astra cdti veya focus tdi aklımızdan geçiyor ama başka alternatif var mı diye sizlere danışmak istedim. alacağımız araç konfor olarak şuankinden düşük olmaması tercihimiz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

biraz daha para ekleyip guzel bi astra h cdti alabilirsiniz gibime geliyo... sonra elden cikarmasida kolay olur... o aracin her zaman alicisi olur...

Dizel mi düşünüyorsunuz yoksa yine benzinli mi?

dizel düşünüyoruz

focus 1.6 tdci motor olarak çok iyi.. arabaya iyi diyemem ama motoru iyi.. heleki imkanınzı varsa onların en lüksü var onlardan alırsanız ben memnun kalıcağınıza inanıyorum biraz tıkıyor sağı solu ama olsun devir ekonomi devri.. her ne kadar dizel mazotlu sevmesemde çare yok..

24 bin TL ye corsa alabilirsiniz

Birkaç aydır araştırıyorum ama 24 bine pek düzgün bi dizel bulabilceğinizi sanmıyorum.27-28 e çıktıkça düzgün bi focus olabilir oda çok düşük km olmaz ama.düşük km megane bulunabilir.astra cdti olabilir.c4 hdi olabilir.bunların genelde şirket çıkmaları 24 civarında.

o kadarda kötü değil o fiyata 2009-2010 çok araç var ama arkadaş kriterlerine sokmadığı için bende yazmadım yoksa o fiyata 2010 clio symbol 1.5 dizel ,accent 1.5 dizel az km yapmış bulabilirsiniz. 2009 -2010 dacia sandero stepway ler var crossover tarzı görüntüsü hoşuma gidiyor onların 1.5dci megan motorlularını bulabilirsiniz.. fiat gurubundan bulursunuz 2009-2010 albea punto linea v.b 2009 -2010 fiesta bulursunuz.. kia gurubundan cerato ,rio bulunur.. nissan note 1.5dci alınabilinir.. seat cordoba ibiza alınabilinir 1.4 tdi ları..

yani bunların hepsinin km leri en fazla 20-30 binde olanını bulabilirsiniz hatta 5 binde olanını bile iyi arasanız bazılarının bulabilirsiniz.. ama arkadaş kriterleri içine koymadığı için bende yazmak istemedim.. daha düşünsek dahada çıkar benim aklıma gelenler bunlar..

Tabi ama b sınıfı olduğu için bende üstünde durmadım ayrıca octavia dan inip accent sümbül filan pek tat vermez abi.

haklısın

Geri