Araç çekmeye son!

bencede cok yerinde bir karar ben aracımın boyasına zarar gelmesin diye fırçayala yıkatmazken daha fazla araç çekmek için alel acele araç çekerken mutlaka araçta çizik oluşuyor buna da katlanmak çok zor

Paylaşım için teşekkürler...

kimse kusura bakmasında bazıları hakkediyor öle yerlere park yapıyorlarki değil çekip götürmek yakacaksın arabayı orda çok sorumsuz kişiliksiz insanlar var

s600 lerle 131 lere eşit mi davranılcak ceza keserken
hayatta inanmam
bi kere indiğin arabaya göre polisin konuşması değişiyo
orta direk bi araban iniyosan senli benli hatta bazen iyice kaba
üst sınıf bi arabadan iniyosan beyefendi :mad:
Nasrettin hocadan bu güne dek değişen bir şey yok.:(
Ye kürküm ye.;)

bugün farkettim yanlış yere park eden araçların fotoğraflarını çekiyordu polis.fotoğraf çekip cezamı yollucak ne yapıcaksa artık?

doğru bi uygulama o ilin plakası değilseniz ceza bi yana iki arabanın arasından alıyorlardı arabayı bakalım nasıl ceza kesme yöntemleri olacak.

plakamdan ve aracımın modelinden dolayı bir iki kere banada ceza yazmaya tevessül eden; duruma yönelik izah ve-veya itirazımı dinlemeyen; son çare olarak orada ne halt ettiğimi bağıra çağıra ve hatta zaman zaman ite kaka söylediğimde de özür dileyen memurlar oldu.

Yalnız birşey dikkatimi çekti; şayet memur aklı başında ve işine vakıf birisi ise sizi dinliyor, empati kuruyor ve ona göre gerekeni yapıyor, taşkınlığada izin vermiyor; ama kifayetsizin biriyse, işte öylesine normal yollarla laf anlatamıyorsunuz.. Hır çıkartınca da, nedamet getirip sizi vicdanen mahcup ediyorlar..

Çok sevindim valla Mallar arabayı çekerken Jantları Çizecekler Die çok korkuodum :D:D

İçişleri Bakanı Beşir Atalay´ın, 81 ilin valiliklerine bir genelge göndererek yasak yerlere park etmiş araçların çekicilerle parka götürülmesini yasaklaması Kayseri´de olumlu karşılandı.

ÇEK GÖTÜR DEVRİ KAPANDI
Kent merkezlerinde bazen çekicilerin, araçları haksız ve gereksiz bir uygulamayla çekip otoparka götürmeleri büyük sıkıntılara neden oluyordu. Bu yönde gelen şikâyetlerin artması üzerine İçişleri Bakanlığı bu yönde bir genelge hazırladı. Hazırlanan genelgeyle Artık park yasağını ihlal eden araçlar çekilmeyecek. Yeni düzenlemeyle araç trafik akışını birinci dereceden engelliyorsa, yine çekici tarafından trafik polisi veya trafik zabıtası gözetiminde çekilecek, ayrıca 55 YTL de park cezası uygulanacak. Ancak, araç yasak yere park etmiş olsa da, eğer araç trafik geçişi için bir engel oluşturmuyorsa, yalnızca 55 YTL trafik cezası kesilecek, araca dokunulmayacak.
ÇEKİCİLERİN RANTI KESİLECEK
Kayseri'de hergün onlarca araç çeken çekiciler, yeni düzenlemeyle sıkıntıya girecek. Vatandaşların yoğun şikâyetine maruz kalan çekici firmaları ayda milyarlarca lira para kazanıyordu. Araç çekimi sırasında hiçbir titizlik göstermeyen baçı çekiciler, araçlarda büyük zararlar oluşmasına neden oluyordu.
Şerafettin Doğan
Bu düzenleme oldukça güzel oldu. Öyle zamanlar oluyordu ki sadece keyfi olarak araçlar çekilip parka konuluyor ve parası ödenmedende bırakılmıyordu. Bakanlığı tebrik ediyorum.
Osman Yıldırım
Özellikle Kayseri'de araç çekme işi tam bir kabusa dönmüştü. 2 dakikalık bir işiniz olsa bile geri geldiğinizde arabanız çekilmiş oluyordu. Şimdi öyle olmayacak.
Nedim Somuncu
Ben bu işin cezayla yada çekmeyle çözüleceğine inanmıyorum. Trafik bilincinin oluşması lazım. Ama Kayseri'de araç sürücülerini mağdur eden bir çekici olayı vardı. Şimdi bu kalkmış oldu. Bu yüzden mutluyuz.

benimkini gecenin bi yarısı jandarma trafik çekti 2 saat heryeri aradım arabanın nerede olduğunu öğrenemedim! adamlar çekmişler arabayı sonra da gidip yatmışlar ulaşamdı kimse ertesi gün sabah alabildim arabayı! bu ülkede vatandaş olmak gerçekten de çok zor! sahipsiziz direk.

Geri