Araç çekmeye son!

yılmaz85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, 81 ilin valilerine bir genelge göndererek, yasak yere park etmiş araçların çekicilerle parka götürülmesini yasakladı.

Sabah gazetesinin haberine göre; bundan sonra yasak yere park eden araçlar, parka çekilmeyecek ve sadece para cezası yazılacak.

Genelgede, "Araçların, yetkili olmayan kişi veya kuruluşlara ait çekicilerle çekildiği, çekme ve kaldırma işlemi sırasında araçlara zarar verildiği, çekilen araçların emniyetli ve izin verilen yerlerde muhafaza edilmediği ve çekme işlemleri sonrası aşırı fiyat istendiğine" dikkat çekildi.

Bakan Beşir Atalay, bazı polislerin lüks araçlarla ceza kesmekten çekindiği yolundaki iddialardan hareketle de, ceza yazılırken kesinlikle lüks araç ayırımı yapılmaması direktifini verdi.
http://arabam.milliyet.com.tr/haber.aspx?HID=1&PID=1017&haberID=282522

bende tam şimdi bunu okuyordum, süper , umarım uygulanır

gerçekten uygulama başlasa iyi olur

s600 lerle 131 lere eşit mi davranılcak ceza keserken
hayatta inanmam
bi kere indiğin arabaya göre polisin konuşması değişiyo
orta direk bi araban iniyosan senli benli hatta bazen iyice kaba
üst sınıf bi arabadan iniyosan beyefendi :mad:

s600 lerle 131 lere eşit mi davranılcak ceza keserken
hayatta inanmam
bi kere indiğin arabaya göre polisin konuşması değişiyo
orta direk bi araban iniyosan senli benli hatta bazen iyice kaba
üst sınıf bi arabadan iniyosan beyefendi :mad:

çok doğru bi tesbit ben çok efendim diyen polis memuru gördüm

çok doğru bi tesbit ben çok efendim diyen polis memuru gördüm
evet, hatta isteyeen denemesi bedava, aynı polis noktasından aynı kıyafetleri giyerek 1. murat 124- 131 gibi bişeyle bir de s600 veya 5,20 gibi bi araçla geçip muamele farkını doğrudan görürüz
benim araç eski, ama temizken daha yeni duruyor, meslek soruyolar sonradan yumuşuyolar
yani ben işsiz olsam bakkal olsam ceza yazıcak,
mühendisim şurda şurda şefim, yöneticiyim deyince bırakıyo adam

Hergün çekici gördüğüm çarşıda bugun hiç çekici görmedim bakalım ne olacak ama bu seferde her görduklerıne ceza yazarlar.

Son günlerde duyduğum en sevindirici haberlerden bir tanesi. Ne olursa olsun döndüğünde aracını yerinde bulamamanın yarattığı sinir insanı çileden çıkarıyordu.

arkadaşlar gecenlerde Sultanahmet meydanında önümde park etmiş aracı çektiler görseniz olmaz böyle birşey arka camı kanırtıp ince bır tel ya da benzeri bir şey yardımıyla mandalı kaldırdılar arka kapıyı acıp aracı boşa aldılar sonra cektıler bunun neresı yasal,bunun neresı adıl adam gozune kımı kestırırse onu kapıp gıdıyor.O esnada orada belkı ben dahıl 200 arac var saglı sollu bır uygulama varsa herkese olmalı onu cektıysen hepsını cekmelısın yok cekemeyeceksen ona da mudahale etmemelısın yaz cezayı sırayla hepsıne koy camına herkese esıt uygulama yap neyse ılerde olur zaten egıtım sart

bu arada cok egıtımlısın nıye yasak yere park ettın dıyenler olabılır ona da ıbrahım tatlıses cevabı vereyım boş otopark vardı da bız mı bırakmadık, haydı bos bulduk da ben 5 dk da 5 ytl kazanıyor muyum acaba ?

iki hafta önce benim arabayı da çektiler çok kötü bi duygu üstelik gecenin 10 unda...

markaya göre muamelenin yanında bide renk ayırımı var: yolun kenarı araba dolu benim arabayı çekmişler ileride baktım bütün arabalar duruyo bi kırmızı araba var onu çekiyolar...

Geri