Araç çalınırsa ruhsatın önemi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan buraki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ödemesi lazım. Çünkü aracın senin olduğu sadece o ruhsatta yazmıyor. Ama ruhsatı yanımıza almak en mantıklısı. Olası sebepler ve polis kontrolleri durumunda direğe toslarlar.

Not: Ben alıyor muyum? Tabiki hayır. Bende birşey taşımama hastalığı var.

Arkadaşlar araba calındığında kasko şirketine ruhsatı veremeseniz ödeme yapılmıyormuş.
Bana cok sacma geldi

evet ruhsat olmadan kaskodan talepte bulunuluyor

yani bende ruhsatı istemiyorlar diye biliyorum. sonuçta bilgisayarda plaka yazınca kime ait olduğu yazıyor. ruhsatın hiçbir önemi yok.

ruhsatla kesinlikle alakası yok TR de her iki arabadan birinde ruhsat içindedir.

DÜŞÜnÜnce Sacma Gelİyor Ama Bİr Kac Sİgortacilik Yapan KİŞİye Sordum Ama Hep Ayni Cevabi Aldim; Ruhsat Yoksa Ödemede Yok
Allah Kİmsenİn BaŞina Vermesİn Ama HİÇ Arabasi Calinan Ve Bu Proplemlerİ YaŞiyan Var Mi Aramizda?
Bİzİ Aydinlatirsa Sevİnİrİm.

bazı sigorta şirketleri (isviçre sigorta) anahtarla çalınmaya karşıda sigorta yapıyor.mesela bizimki...

anahtar

arkadaşlar peki anahtar olayı nasıl oluyo. yani benim yedek anahtarım yok aracı aldığımda ikinci anahtarın kaybolduğunu sölemişlerdi. şimdi de tek anahtarım var. arabam çalınırsa tek anahtarım olduğu iiçin kasko ödeme yapmazmı? yada arabanın tek anahtarı olduğunu kaskoya bildirmem felan mı gerekli ?

valla ruhsat varken ödeme yaparmı yapmazmı bilmiyorum ama bn yinede ruhsatı yanımda taşıyorum

yedek anahtarı gösterin gerisi kolay arkadaşlar 2 anahtarı gösterince zaten alırsın ama biraz sıkıntı çekersin işte

Geri