araç çadırı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
artık biraz tutumlu olmaya ve işe gelip giderken topu taşıma araçlarını kullanmaya karar verdim.arabamın biraz istirahate ihityacı varşööle çadırı çekip uyutacam biraz.ama aracımın bir çadırı yok.piyasada hazır satılan çadırları almayı düşünüyorum.fakat kaportaya zarar verir diye çekiniyorum.bunun yeri diktirsem nasıl bir kumaş önerirsiiz yada kullandığınız ve memnun olduğunuz çadır varmı.

ben örtü karşıtıyım bi şekilde zarar veriyor kumaş geç kuruyan bi malzeme toa alır ıslandıgında çamur vs digerleride boyaya zarar veriyor uzun vadede eger dış etkenden degilde güneşten korumak istiyorsan içersinden bi perde vs bişiyle kapat camları olsun bitsin hem hepte yatırma arada işlett

ben örtü karşıtıyım bi şekilde zarar veriyor kumaş geç kuruyan bi malzeme toa alır ıslandıgında çamur vs digerleride boyaya zarar veriyor uzun vadede eger dış etkenden degilde güneşten korumak istiyorsan içersinden bi perde vs bişiyle kapat camları olsun bitsin hem hepte yatırma arada işlett
ya aga araba zaten işliyor.şuan 145000 de.camlar zaten filmli içierisi için sorun yok ta,asıl deert güneşten boyanın zarar görmesi yada çocukların çizmesi.bide zaten en fazla 3 gün yatar çadırla.4.gün muhakkak gezerim.günlerce yatacak değil yanii

3-4 Gün yatacak arabaya çadır bence gereksiz çünki çadırın vereceği zarar güneşten daha çok oluyor. naylon içeren bir çadır sera etkisi ve nem yapıyor, kumaş çadır suyu emiyor çocuklar bambaşka bir sıkıntı yani zor iş. ama çadırı tavsiye etmem

Valla hocam bende arkadaslara katılıyorum Eğer çok zor durumda kalırsan cadır kullan yoksa güzelim astraya çadır sürme...ÇÜnkü boya nem olayı arabayı bitiriyor..HAklısın çocuklardan korumak zor arabayı etrafta kapalı otopark falan yokmu bırakabileceğin??BEnde yaz geldi etraf çocuklardan geçilmediği için otoparka bırakmaya başladım..Yinede sen bilirsin kendi kararın..

:good:
Valla hocam bende arkadaslara katılıyorum Eğer çok zor durumda kalırsan cadır kullan yoksa güzelim astraya çadır sürme...ÇÜnkü boya nem olayı arabayı bitiriyor..HAklısın çocuklardan korumak zor arabayı etrafta kapalı otopark falan yokmu bırakabileceğin??BEnde yaz geldi etraf çocuklardan geçilmediği için otoparka bırakmaya başladım..Yinede sen bilirsin kendi kararın..

katılıyorum...

Ah Arkadaşlar Ahhhhh.apartmann Bi Otoparki Var.açik Otopark.ama Maalesef çocuk Parkimi Otopark Mi Belli Değil.çadir Sikntisini çekmek Istemiyorum Ama Bir çarede Bulamadim Kendimce.

Hazır kumaş olanlarından al diktirmek için uğraşmaktansa aldığın gibi kullanırsın.Yok illede diktiririm derseniz değişik tercihleri var.
Kamuflajlı kumaş kalın ve uzun ömürlü.
Beyaz amarikan denilen pamuklu ince kumaş diğerine göre daha hafif,ömrü kısa ve gözenelleri seyrek olduğundan alta toz bile geçireni. Güneş için enfazla üç yıl kullanırsın.;)

tşk kurt kardeş.
hayırlısı artı. ne yapacağıma daha karar veremedim.

Valla brandacının söylediği bana:

"boşver brandayı arabana yazık edersin,

boyayı mahveder,

şu tipo ve tempraların boyası gibi olur" dedi...

benden söylemesi abicim...inşallah başka bi çözüm yolun vardır...

Geri