araç bloke oldu

atomkarinca

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar geçen c.tesi arabayı yıkattım sonra yıkayan usta arabanın çalışmadığını söyledi gittimki arabada tık yok mars bile basmıyor sanırım alarma su kacırmıs garip garip ötmeye basladı sonra vurdurarak çalıştırdım saat tarih uçmuş tekrar ayarladım pazar gunu arabayla ugraşırken (cilaladım) dedim bir çalıştırayım tekrar aynı şey oldu tekrar vurdurup çalıştırdım sonra gittim alarmı iptal ettirdim 97 corsa şimdi araba rolantıde titriyor ne olmuş olabilir birde teybi sokturup cd player taktırmıştım eskı teybı tekrar taktırıcam ama kod soruyorlar nereden nasıl bulabılırım konu hk. yardımcı olurmusunuz. Araba elimde patlamadan satmam lazım deli oldum luffen yardımcı olun :cry: :cry: :cry: :cry:

gecmıs olsun abıcım...forumdakı ustalarımız gereken yorumları yapar,bılgılendırır senı..

aracın şarj etmiyor yada akün gidik birde alarmın aküyü bitiriyor dur çalmasa bile.

rolantide titremsi vurdurarak çalıştırmanla alakalıdır. opelleri vurdurarak çalıştırmamak lazım. akünün şarj durumunu kontrol ettir. birde şarj dinamosu şarj ediyor mu bir kontrol ettir.

teyp kodunu aracı ilk satan yetkili servisten ücretsiz olarak öğrenebilirsin. Eğer aracın ilk hangi yetkili servisten çıktığını bilmiyorsanız herhangi bir serviste ücret karşılığı kodları alabilirsiniz.

geçmiş olsun

aracın aküsü bitmiştir başka bişey olacağını sanmıyorum

teşekkürler aküyü ölçtüm 13,4 V dc akım geliyor yukarıda da soylediğim gibi aracı vurdurdum simdi titriyor bunu nasıl halledebilirm

rolantide titremsi vurdurarak çalıştırmanla alakalıdır. opelleri vurdurarak çalıştırmamak lazım.
bence alakası yok benimde aku bitmisti koca 2 gun vurdurarak dolasmak zorunda kalmıstım haftasonuna denk gelmıstı..:D
bende titreme falan yapmıyodu

Geri