araç alıp satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan surgeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence bu huyunuzdan vazgeçin :) Arbaya bağlılık iyi birşey değildir :) Ben arabasına bağlanıp bir süre sonra adam öldüğüde arabada eskiyince hurdacıya 300 liraya veren birini tanıyorum memlekette :)

mantık doğru ama örnek biraz kötü olmuş gibi :D . bizim hanımda sıfır araba al yüklü borca gir o zaman satamazsın diyor. ertesi gün boşver sen onuda değişmenin yolunu bulursun borç gene bize kalır diyor;)

mantık doğru ama örnek biraz kötü olmuş gibi :D . bizim hanımda sıfır araba al yüklü borca gir o zaman satamazsın diyor. ertesi gün boşver sen onuda değişmenin yolunu bulursun borç gene bize kalır diyor;)

bende senin kadar çok araba değiştiriyordum ancak son aldığım araçtan sonra durmak zorunda kaldım :) 1 ay oldu alalı ve eğer bu arabayı satarsam maliye tepeme binecek :) bir arkadaşıma 50000 tl borç çıkardı maliye 2 yılda 6 araba alıp sattı diye.. oda zevk için biniyordu ve itiraz için mahkemeyle uğraşıyor.. özellikle alım yaparken kasko değeri üzerinden olmasına dikkat edin noter satışında karşı taraf uyanıklık yapıp düşük gösterirse rakamı sen saterken dikkat etmeyip kasko değerinden satarsan vay haline... bunun haricinde yine çok alım satım yaptığın için maliyeye çağrılırsın ve abuk subuk sorulara maruz kalırsın ikna edebilirsen ceza yazmazlar 2011 yılı için 3 araç hakkın vardı ve devam eden yıllarda 1 er araç alma satma hakkın oluyor.. bu işin başka çözümü eşinizin üzerine alabilirsiniz aracı...

Bence bu huyunuzdan vazgeçin :) Arbaya bağlılık iyi birşey değildir :) Ben arabasına bağlanıp bir süre sonra adam öldüğüde arabada eskiyince hurdacıya 300 liraya veren birini tanıyorum memlekette :)

Bide şöle bi olay var tabi..
ben daha iyisini alana kadar en iyisi bu...

tamamen duygusal...:D

Geri