araç alıp satmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan surgeon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

surgeon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bilmem belki benin ki saplantı ama merak ettim başkalarında da aynı hissler varmı. araba değiştirmek bende hobi gibi birşeye dönüşüyor. çok zevkli geliyor. belki işlerin yoğunluğundan kaçış. 3 sende 5 araç değiştirdim. şuanda 3 araç var hepsinide değişmek istiyorum. ama kendime engel oluyorum. otomatik alıyorum manuel istiyorum, büyük hacimli motor istiyorum , sonra ekonomi olsun diye diesel alıyorum. (hepde zarar ediyorum:mad:)

sizce normalmiyim:confused:

Türkiye gibi bi yerde maddi olarak erken batmaya sebep olacak hareketler bunlar. :)
Maymun iştahlılık diyebiliriz kısaca ;)

Ben de üç araba kullanıyorum ama hiçbirini de artık bundan sıkıldım diyerek yok pahasına satamam. Satamam derken maddi imkanlarımın kısıtlı olmasından dolayı, ama arkadaşımızın maddi durumu iyiyse, zarar ettiği miktar da bütçesini sarsmıyorsa olabilir. Bu tür şeyleri fazla abartmamak gerekir. Birçoğumuz bunun modeli eskidi, yeni modeller piyasaya çıktı diye sık sık cep telefonlarımızı değiştirmiyormuyuz? Kim eski telefonunu aldığından daha fazla ücretle satıyor ki?

bütçeyi sarsması ayrı bir konu 3 alıp 2 ay sonra 2 ye ancak satabiliyorum. :( sonuçta belirli bir maaşa çalışan insanlarız. az yada çok . ama amaç herzaman daha üst model almak değil araba değiştirmek. farklı arabalar kullanmak. zanlımca öğrenciyken araba kiralamaktan geliyor bu huy hep farklı farklı arabalar kiralardık ortak sayısına bağlı olarak.:sopa:

para var huzur var:D

merk etme hocam aynı sey bende de bır araca bır yıldan fazla bınemıyorum bende 3 yılda 6 arac degıstırdım bu sene astramıda degıstırıcem ama ben hıc zarar etmedım cunku birseyler elde edebılmek ıcın mutlaka uzerıne koyup satmam gerekıyor bu gune kadar 5 mılyar kredı cektım ilk aracım clio1 aldım ama 3 yılda astra editiona bınıyorum arada daglar kadar fark var bır 3 senede hedefin insignia :D

butür alıp satmalar sıkıntılı olur hocam genelde maliye açısındanda incelenebilirsin yıl içinde 3 adet araç alıp satmadan sonra savunmanı isteyebilirler. 2.ise vur kaç tatiği ile dolandıralabilirsin :) ne kadar dikkatli olursan ol hiç farkına bile varmadan ya çalıntı araç alırsın yada üç kağıtcıya satıp dolandırılırsın onun için bir arkadaşın dediği gibi para var huzur var demiyorum para var :) harcayacak yer arayorsun derim :) kusura bakma açıkca yazdım.

En azından kar etmediğiniz için maliye peşinize düşmez :D

Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var demekki ben 9 sene oldu hala vectra b de kaldım bende bu tarz işleri hiç yapamam,aracı satılığa çıkardım biri çok istedi en son tamam dedim sabaha kadar rüyalarıma girdi sonra vaz geçtim satmadım...:)

Her yiğidin bi yoğurt yiyişi var demekki ben 9 sene oldu hala vectra b de kaldım bende bu tarz işleri hiç yapamam,aracı satılığa çıkardım biri çok istedi en son tamam dedim sabaha kadar rüyalarıma girdi sonra vaz geçtim satmadım...:)

Bence bu huyunuzdan vazgeçin :) Arbaya bağlılık iyi birşey değildir :) Ben arabasına bağlanıp bir süre sonra adam öldüğüde arabada eskiyince hurdacıya 300 liraya veren birini tanıyorum memlekette :)

Geri