Arabayı yıkarken ya da yıkatırken nelere dikkat etmeliyiz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz Daha Ucuzunu Buldm :D http://www.hepsiburada.com/Liste/me...ils.aspx?productId=otm852000&categoryId=26001 Bu Arada Araç Yıkamak İçin Hangı Süngeri Tavsıye Edersınız Bır Arkadaşımız Musluk Ucundan Bahsetmıs Benımde Almam Gerekıyor Nerden Alabılırım Şimdiden Teşekkürler.

Çok ucuzmuş yere düşse fiyatı yarıya iner ama ona göre :D Musluk ucu değilde hortum ucundan bahsetmiştim ben. Koçtaş, bauhouse veya benzeri alışveriş merkezlerinden 5 tl den başlayıp 25-30 lu rakamlara varan fiyatlarda çeşitli hortum uçları mevcut.

hepiniz hastasınız:)

Normal insanın burda işi ne :)

ben opete çekiorum,bı tazıklı su,sora bulaşık deterjanı yada normal şampuanla(blendax,hacı şakir fln :) ) köpürtüp tekrar bı tazıklı su tutuom,sora kenara çekip,yıkamacı bı abının werdıgı pembe bı bez war harıka, guselce kuruoluomm..sora lastıkler ve iç kısmı temızleyıp bı sigara yakıom,sigara bitincede sunroofu acıp bı turluom.en son ewın onunde de akan suları tekrar sılıon kı leke kalmasın..
yanlız opettekıler abı yıne yıkıcanmı demeye basladı :))

valla bu işi bence sonax biliyo tabi bayiden bayiye değişir ama burda çınarlı sonax gerçekten temizliyo arabayı ben bu konuya çok dikkat ederim arabyı her yerde yıkatmam kendim yıkama imkanım olmuyo oturduğm yerden dolayı ancak sonax da arabayı yıkattıktan sonra yine sonax ın extreme torpido temizleyicisiyle arabann bütün iç aksamını tekrar temizlerim camları içten dıştan clin cam temizleyiciyle silerim en son da ızgaranın aralarında kalan su lekelerini temizlerim mis gibi olur :D :D

Geri