Arkadaşlar bu konudaki fikirleriniz nelerdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan sen bence bir de meguiarsdan bez al biraz pahalı ama mükemmel sonuç alırsın ben bu bezin farklı daha ucuz bir markasını kullandım onda bile harika sonuç aldım.Ben hiç yıkatmadım aldığımdan beri, büyük bir özenle ve zevkle hep kendim yıkarım.. Kova ile değilde hortum ile su tutma imkanı oluşturulursa çok daha zevkli ve kolay hale geliyor.. Önce komple ıslatırım sonra meguiars nxt 2.0 şampuanlı su ile ve viscolex el süngeri ile camlardan ve tavandan başlayarak kapı çıtası üstü seviyesini komple turlarım. Sonra kapı çıtası altı seviyeler tamponlar ekler ve en son jantları-lastikleri şampuanlarım. Sonra kurumadan hortum ile (hortum ucu başlıklardan kullanmak çok işe yarıyor) durulayıp kurulama aşamasına geçerim. Ortalama 1 saatimi alır bu işlemler.. Sonrasında meguiars quik detailer ile hızlı bir cila ve koruma sağlanablir. Bunu denemedim henüz sipariş verdim bekliyorum...
Not: kurulama aşamasında dairesel hareketler değil çizgisel hareketler ve pamuklu yumuşak bezler kullanmak gerekiyor.. Birde üst ve alt kısımlara farklı sünger kullanıyorum, altlar daha çamurlu tozlu olduğundan süngerde kalıntı bırakıp ileride kullanırken çiziklere yol açabiliyor..