Arabayı Soydular ! :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun

sagolun profile bende bakmiyordum zaten ama bikac gun goremeyince sizi yazayim demistim aciklamaniz icin tesekkurler e39 kasa 520d hakkinda bilgi almak istemistim ama sizinkisi masallah 2011 mis :) allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin 7000 evroda hic ama hic az bi para degil :) gule gule kullanin

Allah hepimie gönlümüze göre versin :) Bahsettiğin araç sınıfındaki çok aracı sağda bırakır.Gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araç.Bmw forumlarından faydalanabileceğini düşünüyorum fakat dikkat et arabasına aşık olanların yorumlarını kaale alma.Kapısını telle de bağlasalar en kralı onların ki olur hep :D

Allah hepimie gönlümüze göre versin :) Bahsettiğin araç sınıfındaki çok aracı sağda bırakır.Gönül rahatlığıyla alınabilecek bir araç.Bmw forumlarından faydalanabileceğini düşünüyorum fakat dikkat et arabasına aşık olanların yorumlarını kaale alma.Kapısını telle de bağlasalar en kralı onların ki olur hep :D

eyvalla abi allah cumlemizin gonlune gore versin :) ben e39 kasaya olan askimla basladim bu araba sevdasina yani ilk goz agrim :) onun icin sizinde bmw niz oldugunu gorunce 5 serisi sormak istedim tutamadim kendimi acikcasi :) evet e39 kasa cok guzel bi kasa ama iste her kafadanda bi ses cikiyo dediginiz gibi. 21.yuzyilda cok az insan objektif yorumlar yapiyo :D sizinkide 2.0d ama sizinkinin sistemi cok daha farklidir beygir sayisida farklidir e39 kasaya 136 pslik 2.0d motor yeterlimidir. cunku bu araci bulgaristanda almak okadar zor bi is degil :)turkiyede e39 kasalar 40 45 e bile gidiyolar bazi dizelleri burda ise 10.000 e kralini bulabilirsiniz.

Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun..

Geri