arabayı sigorta ödemiyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MYWAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MYWAY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar konuyu daha önce açmıştım kasko bittiği için aracımın hasarını karşı tarafın sigortasından talep ettim.olay şöyle:bana çarpan araba çalıntıymış trafik 8/8 karşı taraf suçlu dedi çarpan adamlar kazadan sonra fırsatını bulup kaçtı daha sonra karşı tarafın trafik sigortası araç çalıntı diye benim hasarımı karşılamadı bende şimdi avukata verdim sigorta böyle durumlarda ödeme yapmazmı bilgisi olan varsa bi yardımcı olsun.teşekkürler

Ekli dosyalar

• H£Rc@¿(019) (WinCE).webp
    H£Rc@¿(019) (WinCE).webp
    5.4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Arkadaşım malesef yanlış başlık altına konu açmışsın ... :(

gecmis olsun yaa cok kotu olay

calinti diye madur olan neden sen olucaksin ki hayret bisey ya,

Öle Şey Olmaz Kİ Sgorta Odemek Zorunda Bole Bİ Sacmalik Var Mi

Hey allahım ya daha neler görces Türkiye burası yaa oluyo işte daha öncede söledim walla kaççam ben bu memleketten yaa yönetim şeklinede özel sektörlerinede sövcem şimdi 2 kansız için uyarı yicez..... ne bo...tan iş bu yaa KARDEŞİM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN...Gerçekten çok sinir bozucu bi olay daha öncede bnm aracıma çarpmışlardı çarpan aracıda bulduk ama otobüs durak sahasını yarım metre ihlal ettiğim için karşı tarafın sigortası ödemedi aracım hala sanayide 3000 ytl yi geçik masraf var nasipse çarşamba günü çıkarcaz.. halbu ki arabamın arka tarafı durak sahasındaydı çarpan adam önden çarpmıştı yani yarım metre daha önde olsaydı aracım çarpam adam bana göbekten girmiş olacaktı... tekrar tekrar geçmiş olsun çek sineye Bi yerden çıkar bi yerden girer Allah Büyük...

sayden dandik memleket yawwwww inş almanyadan bi master ayarlarım da yarab... adamlar benim calibr. nerdeyse krikodan duşuruyodu salak i.bn. takoza koyacağına rasgele koymaya kalktı yok abi orasına konurmuş ora sertmiş falan ulan şahin mi dedim bırak orj. krkoyla çevirip açtım lastığı yaptı sonrada

öncelikle geçmiş olsun ....iş biraz karışık ama çözülebilir ..trafik sigortalarının bağlı olduğu bi birlik wardır ..bu birlik özel durumlarda kişinin mağduriyeti giderir..karşıdaki araç çalıntı olduğu için hasarı rücu edebilecek bi şahıs yok .. Böyle durumlarda bu merkeze başvurulabilir..

Bu tarz bir sorunla bizim müşterimizde karşılaşmıştı. Bayaaa bir mücadele ettik ama sonunda müşterimiz trafikten ödemeyi almayı başardı. Ama çok ısrarcı olacan sigortayı aradığında asla karşına ilk çıkanla görüşmeyi kabul etmeyip yetkili isteyecen. trafik sigortasında aracın hasarını sürücü kim olursa olsun karşılamak zorunda. Bu trafik poliçesi araç birini zarar verdiğinde suçsuz olan mağdur olmasın diye kanunla zorunlu hale gelmiştir. Aracı kullananın hırsız olması seni bağlamaz. Kanunen senin mağduriyetini gidermek zorundadır. tehdit et valla kötü reklamla internette rezil etmekle falan filan tehdit etcen olmazsa. Malesef kolay para ödemiyorlar.

TeŞekkÜrler ArkadaŞlar Avukata Werdİm Walla Aliriz Parayi Sen Kafani Yorma Dedİ Bakalim Hayirlisi

Geri