Arabayı kaldırıken bi ses geliyor !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2 Gün önce tirgeri değiştirdim hafiften sesi vardedi usta bilyalardan geliyormuş neyse şimdi dedişti bide hazır gitmişken şu clean up enjektör temizlemeye sokturdum arabayı ama hiç değişen bişey olmadı aracım 135 binde şimdi sorunum arabayı kaldırıken direksiyonu sağa yada solafazla kırınca çok gaz vermeden kalkarsam motordan bises veriyor sanki motor takozu bozukta motorun dengesi yok zorlanınca gelen sesden acaba triger değişirken biyerinimi sıkmayı unuttular onu soracaktım yoksa başka bi sorunmu var arabada ama trigerden önce yoktu yeni oldu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

aracında muhavaza varsa eksoza degebılır. ama bu trıger sakaya gelmez sen bı göster abı

araçınızın ne model oldugunu yazarsanız size saglıklı bir şekilde yardımçı olma şansımız olsun birde kaç motor oldugunu yazınız ses geleçek ihtimaller tireger setini degiştiyse güzel bir şekilde gergi ayar bilyesinin ayarladıysa sorun olmaz birde v kayış gergi bilyesine baksınlar ançak sag sola direksyonu cevirip hafif kalkışta ses geliyor diyorsunuz dış aks kafalarından da yapar

triger kayışı ne marka bazı kayışlar seste yapabiliyo.

otto' Alıntı:
triger kayışı ne marka bazı kayışlar seste yapabiliyo.
triger kayısı kolay kolay ses yapmaz, ayarı sıkıysa ses yapar. oda ugultu seklınde gaza bastıkca gelır

aracım 2000 model astra g kasa 1,6 ecotec motor direksiyonu sağa sola kırıncadan kastım arabayı kaldırıken zorlarsam mesela rampada durup arabayı az gazla kaldırırncada yapıyor motoru titretince ses çıkıyor.......

tam dönuslerde kutur kutur vuruyorsa akıs kafasıdır körugu yırtılmıs yagsız kalmıstır

bunlara bakılsın birde sabahları ilk sogukken ses geliyormu sabahları ses geliyorsa gergi tiriger gergi bilyesinin ayar dili var onu düşük ayarlamış ola bilirler servisine gidip kontrol etsiler

ddimage0lp8.jpg

ddimage1hg1.jpg

GOLD MASTER' Alıntı:
bunlara bakılsın birde sabahları ilk sogukken ses geliyormu sabahları ses geliyorsa gergi tiriger gergi bilyesinin ayar dili var onu düşük ayarlamış ola bilirler servisine gidip kontrol etsiler

ddimage0lp8.jpg

ddimage1hg1.jpg

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolay bilğilerini paylaştığınız için ben bu 10 - 12 nolu yerden şüpeleniyorum orayı tam ayarlayamadılar yada sıkamadılar motor zorlayıncada dengesi bozuluyor sesveriyor diye düşünüyorum .........

Geri