arabaya tüpmü yoksa dizelmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asa1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi sıcak

• Kullanılan toplam oy
    142
  • Anket kapatılmış .
Tüp denmiyor ona, LPG deniyor. Öncelikle bu yanlışı düzeltmek lazım :(

LPG daha ekonomik gözüküyor ama ben de dizelin sürüş zevkine hastayım. Yokuşlarda hızlanmak güzel şey..

disel ile benzin arasında fiyat farkı kalmadı.
bu gidişle mazot benzin fiyatını geçer yakında.
LPG daha ekonomik olur sanırım.

Son düzenleme:
taksiciye sor lpg der..
dizel masraflı diye

bencede diesel hem lpg deki gibi güç kaybı yaşamazsın hemde motor ömrü ile oynamamış olursun bu bi gerçek lpg de üst yağlama olayı sıfır güzel bi cdti hoş olur
Motorin 3 ytlye yaklaştı en uygunu lpg olması lazım hem lpg çevreyede motorada dost. Tabiki temiz ve güvenilir yerden alındığı müddetçe

lpg benim fikrim.

arabamın üzerine vereceğim fark ve şu andaki petrol fiyatlarına baktığımda bana en uygunu lpg geldi. şu anda lpg taktırmayı kafama koydum bundan sonra hangi markanın uygun olduğunu araştırmak kalıyor ayrıca arkadaşlar cng nin litre fiyatı ne olacak şu anda türkiyede varmı bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlarda aydınlanmış olur cng tüpe göre motora daha azmı zarar veriyor

arkadaşlar CNG de LPG de motorun ömrünü uzaltır .... bazı arkadaşlar yanlış biliyorlar...ama motorun ömrü uzar...Türkiye de CNG istasyonları mevcutmuş İStanbuL da 3 yerde varmış diye duydum yakında bunlar dahada çok yaygınlaşır...Dizel artık aldı başını gidiyor...

Onu bunu bilmem de arkadaşlar benzine yine zam geldiğini az önce öğrendim.Büyük illerde 9 ykr zam yapmışlar.Benzin bu son zamla beraber 3.440'a dayandı.Helal olsun ne yaptılar ettiler birkaç ayda benzine dünyanın zamını yaptılar.Araçlardan aldıkları vergilerde zaten çok yüksek.Kısacası diyorlar ki bu millete hiç benzinli ya da dizel araca binmeyin alın bir tüplü reno sürün diyorlar.

Geri