arabaya sticker?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

boraa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar, arabamin arkasina bir sticker yaptirmak istiyorum (新幹線 yazacak). Acaba bunu Ankara'da nereye yaptirmami tavsiye edersiniz ve maliyeti ne olur? Hatta bir de adresini verebilirseniz beni mutluluktan kose bucak yaparsiniz. Tesekkurler.:confused:

reklamcı nerde görürsen yanaş yaparlar iki dakikada

Bende düşünüyorum orjinal birşey mesela bilen varmı bilmiyorum Turetzkii Gambit 'diye bir film var onun yazısını yaptırcam bakalım..

ç,nce yazı ne anlama geliyor. kaldıki yazıyı gören anlayamayacak ve aklında tutup öğrenemeyecekte :)

ç,nce yazı ne anlama geliyor. kaldıki yazıyı gören anlayamayacak ve aklında tutup öğrenemeyecekte :)

bende katılıyorum artık iyice piyasa oldu bu çinçe onu bunu yazdırmak.minibüslerde serwis araçlarında dolmuşlarda şahinlerde hep war yazık etmeyin...bari yapıştırıyorsanız ufak bir türk bayrağı we atatürk ün imzasını yapıştırın bence...

Arabanız alman malı bence almanca yazdırın :) ohh dayne şöneeee :P

Arkadaslar, arabamin arkasina bir sticker yaptirmak istiyorum (新幹線 yazacak). Acaba bunu Ankara'da nereye yaptirmami tavsiye edersiniz ve maliyeti ne olur? Hatta bir de adresini verebilirseniz beni mutluluktan kose bucak yaparsiniz. Tesekkurler.:confused:

kazım karabekir tarafında fln reklamcılar var onlar yapar. yazının büyüklüğüne göre 5-10 TLyi geçmez. benzer işlerimi yaptırdıgım yerin adresini msj atıyorm. ama yazının manasını ben de merak ettim ;)

kazım karabekir tarafında fln reklamcılar var onlar yapar. yazının büyüklüğüne göre 5-10 TLyi geçmez. benzer işlerimi yaptırdıgım yerin adresini msj atıyorm. ama yazının manasını ben de merak ettim ;)

büyük ihtimal 3 kelimelik bir şey örnek: "çok güzel araba" bildiğim kadarı ile çincede her karakter bir kelimeye tekabul eder.

Geri