ya bu çok pis bişi. sinir bozucu, etkileyici. rüyalarıma girer olmuştu bi ara. paranoya halini almıştıdı...
iki kere çektirdim arabamı.
birincisi kennedy caddesindeydi. 1, sınıftaydım. bi pazartesi bi kaç arkadaşın gazıyla istemeyerek tunalıda bi mekana gidiyorum. (yanlış hatırlamıyosam ders de astım. allahın sopası
) nys tunustaki çakallara haraç vermeyelim, paralı otoparka girmeyelim derken... arkadaslardan biri "ben hep buraya koyarım" dedi ve tek yön olan kennedy de sol şeride arabayı bıraktık. nys gittik bi kaç saat oturduk biyerlerde. akşam oldu hadi gidelim... girdim caddeye, bi tane araba yok sol tarafta... aşağı bak... yukarı bak... cadde aynı cadde... arkadaslardan biri soruyo: -ne bakınıyosun abi mal mal? -ulan araba yok!!! nys sora sora öğrendik ki yeni çekmişler. 154'ü ara, otoparkları ara araba yok. hepsi de farklı adres söylüyo, arabayı nereye götürecekleri belli diil. en sonunda gülverenden cıktı araba gittim aldım. 40lira çekme+park ve 40 lira ceza = 80 lira bilanco. canımız sağolsun 
ikincisi esenboğada. yurtdısından akrabalar geliyo, karşılayacağız... bekle allah bekle gelmez uçak, gecikti. bi de istanbul aktarmalı olduğu için içhatlardan mı dışhatlardan mı gelecekler belli diil. nys biz iki kapıyı da tutalım derken... araba yine yok! öğrendim ki 100m gerideki, para vermemek için girmediğim parka çekmişler. ama artık deneyimliyim... ruhsatın arasında 20 lira unutmuşum...
ama herif almaz. sadece havaalanının park parası+çekme ücreti 50 ytl aldı, trafik cezası kesmedi. ben de teşekkür ediyorum herife... bi de kendime kızıyorum, şöyle adama rüşvet teklif ettin diye... ucuz atlattık diyorum... iki hafta sonra kapı çalınır... postacı... 49 lira cezayı arkamdan kesip yollamıs eve 
hala küfrediyorum
öncelikle bahtıma...
ha bi de... artık acımıyorum paraya... giriyorum otoparka... öğretiyolar zorla
iki kere çektirdim arabamı.
birincisi kennedy caddesindeydi. 1, sınıftaydım. bi pazartesi bi kaç arkadaşın gazıyla istemeyerek tunalıda bi mekana gidiyorum. (yanlış hatırlamıyosam ders de astım. allahın sopası

ikincisi esenboğada. yurtdısından akrabalar geliyo, karşılayacağız... bekle allah bekle gelmez uçak, gecikti. bi de istanbul aktarmalı olduğu için içhatlardan mı dışhatlardan mı gelecekler belli diil. nys biz iki kapıyı da tutalım derken... araba yine yok! öğrendim ki 100m gerideki, para vermemek için girmediğim parka çekmişler. ama artık deneyimliyim... ruhsatın arasında 20 lira unutmuşum...

hala küfrediyorum

ha bi de... artık acımıyorum paraya... giriyorum otoparka... öğretiyolar zorla