- Konuyu Başlatan
NAsıl Yani KMrede 2 tl mi ?2 lıra yakıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NAsıl Yani KMrede 2 tl mi ?2 lıra yakıyor
bu değerler biraz yüksek,99 astra otomatik lpg şehir içi kullanım 250-280 krş![]()
opel astra essentıa 2007 model sehır içi 6.5 lıtre,sehırdışı 5.4 lıtre .szce normal mı bu değerler ? 50 tlık dizel ıle 290 km yol yaptım sehır içi dışı karışık.bana bıraz yuksek geldi. siz ne dersınız ?
bu değerler biraz yüksek,
kullanım şartları nedir ve hangi marka kit var sizde?
buji ve hava filtre değişimleri ve ayarları kontrol ettirilmeli bence...
şartlarımız tamamen aynı, atiker diğerlerine göre biraz fazla yakıyor diye düşünüyorum ben, bende atiker var, yine de kış şartlarında motor ısınamadan 3 km yol gidiyorum ve 22 kuruşu geçmezdi. benim araba da sizinkiyle aynı otomatik yani. bence ufak bir bakımdan sonra tekrar ayar yaptırın ve çok yakıyor diye söyleyin ayarını düşürsünler biraz...arabamda zavoli lpg kiti var.genelde mesafe 4km max hızda 50 km civarı arabamda otomatik.
Benim de sehirlerarası 0,145 TL, sehirici 0,180 TL yakıyor. Değerler normal demektir.aracımı yeni aldım suan sehir içi sehir dışı karışık 6 lt / 100 180 krş yakıyor. Sizce normal mi bu değerler? ben daha düşük olmasını beklıyordum.