arabanın harareti 90 ın altına inmiyor klimayı acınca 100 e yaklaşıyor yardım lütfen.

bir dakika alçak devri yüksek devre bağlamak çok mantıklı aslında peki alçak devirde kaç derecede açıyor acaba çok daha erken açıyor olmasın sakın

Yokmu yardımcı olacak bir kişi?

fan müşürünü tiponunkiyle değiştir tamamdır

tamam ben size uyanını söyleyeceğim

arkadaşlar bende de aynı sorun oldu 4 ay boyunca uğraştım araçla 2 tane yetkili servis te aracım 20 gün kaldı özel serviste uğraşıldı arac çok çabuk ısınıyor ve motor performansı düşüyor özellikle rampalarda çok çekişi zayıflıyor du ikitellide bir usta varmış atatürk sanayi sitesinde opel araçların bütün yedek parça ve kimsenin çözümlemediği araç arızalarını yapan bir firma belki birçoğunuz biliyosunuzdur ama bende telefon ve adres biligileri mevcuttur dileyen arakadaşlara verebilirim sorununu çözemediği araç kalmamış referansları benden yana okey aldı ve şu anda aracım onlarda ve az önce telefon geldi 4 aydır bulunamayan arıza çözüldü gibi biişey diye

bende telefon ve adres biligileri mevcuttur dileyen arakadaşlara verebilirim sorununu çözemediği araç kalmamış referansları benden yana okey aldı ve şu anda aracım onlarda ve az önce telefon geldi 4 aydır bulunamayan arıza çözüldü gibi biişey diye

Sizin aracın sorunu neymiş, söylediler mi?

Uyanını söylerseniz bu dertten kurtulmuş oluruz.

Tipo uyuyor ben kendi gözümle gidip tekrar gördüm sizinki neden uymuyor anlamadım. Usta mı söyledi kendiniz söktürüp aradınızmı ?

Geri