arabanın altını vurdum..

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba dengsezin biri betondan set yapmış inerken gördüm ama teker çıkamayinca hafif biraz gazla çıktım ve inerkene sağ ön tekerliğin ordan DAN diye çok yüksek bir ses geldi hemen altına baktim bir şey göremedim ondan sonrada 20 km yol yaptim bir anormallikte göremedim ama içim rahat etmedi sizce nereyi vurmuş olabilirim? servise götürmelimiyim aracı yada goturmeden bir şey olup olmadığını anlama yolum varmi ?

traversi vurmuşsundur kolay kolay bişey olmaz

yahu benim vurduklarımı toplasan ramazan davulcularından daha fazla sayıda vurma sesi işitirsin.kolay kolay bir şey olmyor en fazla keçeyii değiştiriyorsun fazla yağ akıtırsa yoksa taş gibi altı hiçbir şey olmuyor:)

ben vurdum bikere araç stop etti çaliştirdim gene ama hiç bişe olmadi taş gibi mubarek maşşalllah:D

GM bu bişey olmaz. Sağlamdır arada ben de vuruyorum. Sıkıntı falan olmuyor emin ol o anda bişey olsa bi şekilde yan etkisini gösterir zaten. Ya stop eder ya tekler bişey olur. Gittiginde de sabah parktan sonra yağ sızdırması falan da yoksa için rahat etsin hiç bişey yoktur. Dünya malı bi daha mı geleceksin dünyaya. Boşver bin gitsin...

arada vurmada fayda var.alışsın sertliğe ne kadar nazik olursa o kadar tez canlı olur.

valla içim rahatladı çok sağolun insan kolay para kazanmiyor her bişi oldugunda arabaya içim cız ediyor valla:D

Bir sorun olmaz gibi siz yinede gunduz altına yatıp bı bakın kacıran yer fln varmı olur olur onunla gecmıs olsun

Geri