arabanın altından gelen tıkırtı..

kartalucar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar benzin dolduruken damlatıyordu aracın altına yattım boruyu sıkan kelebekten kacırıyor du ama bir cıtırdı duydum cıt cıt cıt diye devam ediyor..neyse eve geldim arabanın altına bez erdim yattım dinlemeye basladım.. cıt cıt devam ediyor.. araba calısmıyor vs...ses nerden geliyor saat gibi cıtırtı hiç kesilmiyor...ses aralıkları esit saatli bomba sayarya öle cıt cıt devam ediyor...

malzemenin genleşme katsayısından dolayı ısınıp soğudukça çıt çıt düzenli çıkan bir ses olabilir. sabahları kaloriferler açılınca eski binaların kalorifer borularının ritmik şekilde genleşme nedeni ile tın tın ses yapması gibi.

sadece bir tahmin.

malzemenin genleşme katsayısından dolayı ısınıp soğudukça çıt çıt düzenli çıkan bir ses olabilir. sabahları kaloriferler açılınca eski binaların kalorifer borularının ritmik şekilde genleşme nedeni ile tın tın ses yapması gibi.

sadece bir tahmin.
vaaay örnek güzel harika tın tın sesi valla güzel örnek:D

vaaay örnek güzel harika tın tın sesi valla güzel örnek:D

valla arabaları anlamak zor 2 saat sonra tekrar yattım dinledim hiç ses yok...nasıl birsey bu anlamadım

sadece bir tahmin.
:good: :good: :good: :alkis: :alkis: :alkis:

Geri